Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezsilna

Polecane posty

Gość gość

mam problem z moim facetem. on przez 7 lat naszego zwiazku pracowal tylko 2. od tamtej pory pracowal w 4 firmach po 3 miesiace a w przerwach oszukiwal mnie i nadal oszukuje bo teraz tez nie pracuje. mowi mi ze dostal prace a po jakims czasie okazuje sie ze w tym zakladzie to go nawet nie znaja. ja caly czas pracuje. i to ja glownie nas utzrymuje. nie stac mnie na nic. musze ogladac kazda zlotowke. mam juz tego dosc. ale nie potrafie tego zakonczyc bo on mowi ze wie ze zle robi ale boi sie mojej reakcji ze nie znalazl pracy. mowi mi ze mnie kocha ze chce miec ze mna rodzine ale nie rozumiem dlaczego mnie tak oszukuje. np terazniejsza sytuacja wyglada tak. 13.08 zlozyl papiery razem z badaniami do magazynu. dostal identyfikator bezimienny. powiedzial ze w od poniedzialku zaczyna prace. zapytalam na ktora zmiane powiedzial ze beda dzwonic. 14.08 nikt nie dzwonil potem bylo swieto potem weekend i okazalo sie ze on nie wie jak ma isc do pracy

Gość gość
Zrezygnuj z takiego faceta!

Gość gość
Jak Feldek Kiepski

Gość gość
Facet chce miec z Toba rodzine? To super, bedziesz musiala zapierdalac dwa razy ciezej zeby utrzymac dziecko i jego autora. Powodzenia.

Gość gość
latwo powiedziec zrezygnuj. na przeszkodzie do szczescia stoi ta nieszczesna praca, takto po za tym to nie moge miec do niego zastrzezen. pomaga w domu gotuje pierze sprzata. ktory facet by tak robil sam z siebie???

Gość gość
To może niech on zostanie kurem domowym, a ty rób karierę i zarabiaj kasiorę :D

Gość gość
nie wiem juz wogole co mam robic. jestem tak skolowana. moze wy mi powiecie jak z waszego doswiadczenia powinnam postapic. co robic zeby przez to przejsc

Gość gość
ja wiem ze powinnam odejsc ale zrobic to jest bardzo ciezko. nie wiem czy kiedykolwiek odwaze sie na ten krok. nie mam w sobie tyle sily

Gość gość
Ja też byłam wiecznie z takim coś miał prace coś nie miał w wieku 30 lat nawet na umowę o prace nigdy nie pracował . 8 lat byliśmy razem ale to już czas przeszły jednak odeszłam -;) Bałam się co będzie jak będzie dziecko itp. ,że wszystko będzie na mojej głowie ... i decyzji nie żałuje nigdy bym do niego nie wróciła.

Gość gość
skad wzielas sile zeby odejsc? co takiego robilas? ja jestem bezsilna. nie umiem sama sobie z tym poradzic