Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś123321

Seks na śpiocha.

Polecane posty

Gość ktoś123321

Od jakiegoś czasu mieszkam z panną. Często ja zapinam jak śpi. Ona się budzi i robimy barabara. Znajomy mi powiedział ze mam tak nie robić, bo ona może mnie oskarżyć o gwałt. Czy to możliwe?

spytaj się jej czy mozesz tak robic jak ci pozwoli to git pewnie ona robi ci tak samo

Gość gość
Nigdy nie protestowała. Wyśmiałem kolesia, a on mi na to że w sądzie nie będzie mi tak wesoło.

Gość gość
"Często ja zapinam jak śpi" i ona tego nie czuje? O_o

Gość ktoś123321
Jasne że czuje

Gość gość
ja uwielbiam, gdy śpię a mój mąż się do mnie dobiera!!!!

Gość ktoś123321
Wchodzę w nią i ona się budzi.

Gość gość
Ja nie mogę zrozumieć jak mzna odmawiać meżowi na śpiocha.To wspanialy seks.Lecz nie powinno się kochać gdy partnerka jest strachliwa i znerwicowana bo może dojść do szczepienia.Wtedy powinno sie miec igłę i niespodziewanie ukłuć żonkę w pośladek.

Gość gość
my na śpiocha robimy nieco inaczej - nie z rana ale w nocy jak jedno z nas się obudzi. Częst staramy się spać tak przytuleni, żeby członek znajdował się ściśle w rowku, tuż przy wejściu do pochwy. Jak się obudzę to czując położenie twardnieje i wystarczy nieznaczne poprawienie żeby wniknął do jej wnętrza. Wtedy naprawdę nie budzi się a ja w niej jestem. Bywa, ale zdecydowanie rzadziej, że ona się budzi i troszkę się powierci i nadzieje się na mojego stającego k****a. Delikatnie budzi mnie jak już jesteśmy połączeni. Nigdy nie mam jej to za złe.