Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Małe piersi, a raczej ich brak to "taka uroda"

Polecane posty

Gość gość

Tak usłyszałam dzisiaj u ginekologa, mam 17 lat, a piersi prawie wcale.. No, ale przynajmniej dał mi jakieś skierowanie na badania estrogenów, tsh czy jakoś tak ja się na tym nie znam i się okażę. Mieliście taki problem może?

to się ciesz ze nie masz wielkich cyców które zwisają z czasem ,ja osobiscie uwielbiam kobiety z małymi piersiami, pod warunkiem ze są chude

Gość gość
Ja jestem chuda, ale małe piersi to małe piersi, a nie jakieś mikroskopijne jak u mnie.. No, ale cóż, operacji sobie nigdy nie zrobię. Jak myślicie jak wyniki okażą się nieprawidłowe, to co wtedy?

Gość gość
Duże cycki nie zwisają, jeśli się o nie dba. I jest różnica między małymi piersiami a płaską klatą jak u chłopca.

Gość gość
Ale debil ten powyżej . Że też tacy ludzie mają dostęp do internetu , powinno się takich utylizować.

Gość gość
Duze piersi bez stanika zawsze zwisaja,chyba ze sa stuczne!

Gość gość
Dokładnie powinni takiego utylizować.

Gość gość
mloda jestes, mi piersi dopiero na studiach urosly

Gość gość
płaska klata jest ohydnaa.........chyba się zabije

Gość prawictwo pospolite 143
moze jestes za szczupła .. kobiety z bardzo niską wagą ( np 44 kg ) często mają bardzo małe piersi

no co , widzieliscie kiedys duze jędrne piersi po okresie karmienia dziecka ,bo ja nie

Gość gość
ja mam male, jak wazylam 54 kg to były w miare ok, a teraz waze 45 no i są mniejsze... ale przynajmniej jedrne, kiedys jak bede chciała to je troszke powieksze, ale nie wiem sama bo z jednej strony podobaja mi sie, male ale jedrne i okragle, a z drugiej chcialabym miec wieksze, nie jakies ogromne ale jednak jakies C, gdyz tylek mam spory i nieproporcjonalny do biustu :S

noś biustonosz z wypełniaczem ,czyba reklamowali taki na mango

Gość gość
Chciałabym mieć normalne, a nie za małee... a on mi mówi, że to taka uroda..Myślę, że mi brakowało kiedyś hormonów, sama jestem sobie winna, teraz może już mam w normie I pewnie za późno by działać, zobaczę jak zrobię badania... Wyobrażacie sobie 6/7 cm różnicy w obwodach? To nie są małe piersi, to jest brak piersi.. To prawda, ważę mało bo 45 kg, ale co z tego..znam dziewczyny, które też tyle ważą, a jakoś cycki mają, to takie niesprawiedliwe..

Gość gość
prawictwo pospolite ja mam mniejsze niż na tym zdjęciu- takieto ja bym chciała mieć

to nie jest zdjęcie tylko film

to prawda , ze szczupła dziewczyna może mieć duże piersi .. To jest sprawa genów , nie wagi , ale generalnie większa waga daje większy biust https://www.youtube.com/v/rSG6Hepvpo0%26list=PL7D9F12BEA304EEC4

Gość gość
NO ja mam troszkę mniejsze pieersi od tej dziewczyny na ostatnich zdjęciach, a ty co o niej sądzisz?

Gość gość
Tak o tą, właśnie przed chwilą poszłam zobaczyć no moje niby piersi. Niestety ona ma większe.. Ja jestem chyba troszkę szczuplejsza i wyższa.

Gość gość
Myślicie, że to przez hormony? A raczej, że np. w wieku 14,15 lat miałam ich nieodpowiednią ilość? NIestety wtedy się nie badałam, a może jak się wtedy zareagowało to byłoby lepiej.. Pewnie się spóźniłam...i teraz do końca życia będę myśleć co by było gdyby

Gość gość
Tyłek mam fajny, taki wystający, ale wiadomo, ze piersi też się liczą. Boję się, że w przyszłości jak ściągnę koszulkę, to facetowi się odechcę jak mnie zobaczy..

poza tym ważysz tylko 45 kg , jak przytyjesz do 49 kg to biust ci się powiększy o jeden rozmiar ..