Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A te,co nie cierpia dzieci...

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi,co robia takie osoby na dziale,ciaza i macierzynstwo,wychowanie DZIECI???? Bo pojac nie moge :-o

Gość gość
a te krowy bezplodne to juz tak maja, taka natura...

Gość gość
i akurat wchodzicie na tematy zwiazane z dziecmi...

Gość gość
Nie chodzi mi o forum kafeterii ,jako takie,tylko o ten konkretny dzial,po co to sie udzielac,jak jadem plujesz na kilometr...idz,pobzykaj sie,to i jadu spuscisz

Gość gość
dobre!!!

Gość gość
Jak kotow nie lubie,to o nich nie czytam i nie pluje jadem na wlascicieli,proste

Gość gość
ale czasem zazdrosc zacmiewa rozum i proste rzeczy sa trudne :D

Gość gość
Ale spamuja watki i mącą :-o

"i akurat wchodzicie na tematy zwiazane z dziecmi..." "po co to sie udzielac,jak jadem plujesz na kilometr...idz,pobzykaj sie,to i jadu spuscisz" Akurat ja dzieci nie lubię, ale nie wyzywam matek. Nie mam do nich nic. Nie używam niecenzuralnych słów, ale sama nieraz byłam obiektem ataku, właśnie przez mamuśki. To zależy z kim rozmawiasz. Szanuję odmienne zdanie. To, że ktoś ma inne poglądy, to nie musi być zazdrość, jak ktoś powiedział (o tak, najlepsze tłumaczenie - ktoś mówi inaczej, na pewno zazdrości...). Ja nie zazdroszczę Wam obowiązków związanych z dziećmi i własnej rodziny, Wy nie musicie zazdrościć mi niezależności i pustki w życiu. Proste. :) Jeśli ktoś Wam skacze do gardła - owszem, może ma problemy. Ale jeśli tylko kulturalnie mówi, co myśli - nie. To samo z Wami. :) Udzielam się wtedy, gdy mam coś sensownego do powiedzenia. Niekiedy sama mogę pomóc (doświadczenie z dziećmi, którymi się kiedyś opiekowałam), więc piszę. Kiedyś był wątek dla tych, którzy dzieci nie lubią. I, uwierzcie, była taka sama dzicz jak na tych o dzieciach. To nie zależy od WSZYSTKICH osób, a od konkretnej grupy ludzi, którzy idą się tu tylko pluć. Wtedy się trolla nie karmi, trzeba go olać.

Gość gość
To,ze ktos matka,swietej z niej nie czyni,ale ,jak kogos cos nie dotyczy,to po co sie indyczy...