Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge zajsc tak w ciaze?

Polecane posty

Gość gość

Okres mialam 10 sierpnia ale juz ciemnobrunatna wydzielina byla juz 9 sierpnia. w nocy z 15 na 16 sierpnia doszlo do zblizenia z chopakiem bez zabezpieczenia. Chopak moze 2 3 razy we mnie wszedl nawet nie do konca bo bylam zdenerwowana. i wytrysk byl na zewnatrz. Wedlog kalendarza wynika ze mialam dni nie plodne. Boje sie ze jednak jakas ilosc plemnikow pozostala w wydzielinie z podniecania chlopaka nawet jesli nie bylo wytrysku i czeka na owulacje. Moje pytanie brzmi czy moge w takim wypadku byc w ciazy? kiedy moge zrobic test ciazowy? czy mam czekac na miesiaczke moje cykle sa miedzy 27 a 29 dniem

Gość gość
Nie wiesz czy tak mozna zajsc w ciaze, ale mimo to dajesz sobie wsadzic.. Skad sie biora takie kobiety?

Gość gość
Widzisz czasami czlowiek nie przemysli sobie pewnych spraw. Ale nie szukam krytyki tylko odpowiedzi

Gość gość
Krytyka tez jest potrzebna. Zmusza do zastanowienia nad soba.

Gość gość
Tak rozumiem. Ale moze jakas odpowiedz?

Gość gość
test min. 14 dni po stosunku a najlepiej po terminie okresu.

Gość gość
z kalendarzyka wynika ze mam dni nie plodne do jutra a owulacje powinnam miec w sobote. myslisz ze jesli nie bylo wytrysku mogly sie pzredostac jakies plamniki i czekaja na owulacje. czy jest mozliwosc ze dotrwaja? czyli twoim zdaniem moglam zajsc w ciaze? nie chce krytyki

Gość gość
czekac 3 tyg na miesiaczke masakra