Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spozniony okres. Uplawy

Polecane posty

Gość gość

Witam! Pol roku temu urodzilam dziecko miesiac w miesiac mialam okres dzien przed terminem az do tego miesiaca. Okres spoznia mi sie juz 3 dni. Robilam testy ale wyszly wszystkie negatywne. Po stosunku strasznie mnie bolalo podbrzusze. Temperatura w pochwie wynosi 37.6. Co to oznacza? Pomozcie

Gość gość
3 dni to nie spóźnienie, jak długo mierzysz temperaturę?

Gość gość
dzisiaj dopiero zaczelam mierzyc :(

Gość gość
no ten dzisiejszy pomiar nie świadczy o niczym

Gość gość
Po co mierzysz teraz? Bez sensu. To nic nie znaczy a okres może być spóźniony lub nie wystąpić wcale .tak się zdarza

Gość gość
Ale mysle ze jest za duza. Pod pacha zmierzylam i bylo 36.2. Mam uplawy biale lub przezroczyste i strasznie leci. Czesto biegam do ubikacji mam biegunke od paru dni. Ten uplaw nie pachnie za ladnie. Cos ze mna jest nie tak?

Gość gość
zapisz się do gina -wygląda na jakąś infekcję.

Gość gość
Jak pachnie nie tak to masz pewnie infekcje Jak to temperatura jest za duża? Ile ty masz lat ze nie wiesz ze temperatura mierzona w jamach ciała jest zawsze wyższa od tej pod pachą po drugie w fazie poowulacyjnej zawsze jest podwyższona tak działa progesteron.a żeby mieć jakiekolwiek pojęcie o swoim cyklu miesięcznym to temperatura musi być mierzona od początku cyklu ew zaraz po zakończeniu miesiączki! I nigdy pod pachą. Tylko zaraz po przebudzeniu przed wstaniem z łóżka inaczej pomiar jest niewiarygodny

Gość gość
A co z tym bolacym strasznie podbrzuszem po stosunku?

Gość gość
Jak masz infekcje to normalne że Cię boli.o rany ty naprawdę niedouczona jesteś?

Gość gość
moze zbyt ostro było albo masz nadżerkę. Albo to w wyniku infekcji.

Gość gość
Mialam tak pierwszy raz i to wczoraj po stosunku gdzie bylo 2 dni po spozniajacym sie okresie

Gość gość
I w dodatku masz już dziecko! Szok po prostu nic dodać nic ująć jak ty żyjesz?

Gość gość
a od kiedy masz upławy?

Gość gość
Z jakies 4-5 dni. Przypominam ze okres mialam dostac 15.08 i wciaz nie mam. Jutro rano jeszcze zrobie test. A te uplawy leca jak woda. Pare razy myslalam ze to okres ale nie. Mylilam sie. Czuje tak jakbym sie zsiusiala

Gość gość
zapisz się do ginekologa

Gość gość
Dzisiaj rano przed wstaniem z lozka mierzylam tem w pochwie wyszlo 37.1. Zrobilam test tak jak pisalam wczoraj no i wyszedl negatywny. A dalej mam te uplawy

Gość gość
Ale upławy to objaw infekcji a nie ciąży!

Gość gość
A ta infekcja moze byc spowodowana zatrzymaniem sie miesiaczki?

Gość gość
Uplawy przestaly juz leciec tak jak wczesniej. Teraz pojawil sie bialawy i przezroczysty sluz. A okresu jak nie bylo tak i nie ma. To juz 6 dzien. Co jest? Mam codziennie oslabiony organizm. Jestem senna zaczelo sie tak robic po porodzie. Robilam test ale wyszedl kolejny negatywny. Niewiem czy te testy sa wiarygodne czy tez nie. Pomozcie

Gość gość
Uplawy ustapily. Ale za to pojawil sie bialawo-przezroczysty sluz. Robilam juz 4 testy ale nic. Wszystkie negatywne. Miesiaczki jak nie bylo tak i nie ma. To juz 6 dzien. Nigdy mi sie tak nie spoznial od porodu minelo 6 miesiecy i okres mialam miesiac w miesiac regularnie nawet dotawalam o jeden dzien szybciej. Co oznacza ten sluz?

Gość gość
A do lekarza nie zzmierzasz pójść tylko kolejny dzień tu bdebatujesz? Może owu się przesunęła np.

Gość gość
Bym poszla do lekarza ale jestem za granica i do lekarza ciezko sie dostac. Trzeba czekac conajmniej miesiac. Jakbys chciala wiedziec