Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie poznać chłopaka

Polecane posty

Gość gość

mam 24 lata, jestem sama, chciałabym z kimś być. nie zamierzam szukać na siłę, ale też nie chcę bezczynnie czekać aż przyjdzie książę z bajki. chciałabym byc z kimś normalnym, w swoim wieku. mam opory przed umawianiem się przez internet, na zdjęciach wychodzę ładnie ale boję się że taki ktoś sobie mnie wyidealizuje i rozczaruje sie jak mnie spotka na żywo

Gość prawictwo pospolite 143
na ulicy szukaj

Gość gość
to nakręć klip ze sobą w roli głównej, taki minutowy, w ładnej sukience czy spódniczce i zamiesc na youtuba. pod spodem dopisz ze jestes wolna i szukasz na powaznie. sposobów sporo

Gość gość
^aż tak zdesperowana nie jestem

Gość Diabeł88
a szukasz przystojniaka czy takiego zwykłego może masz za wysokie wymagania ?

Gość marzenna23
tu na forum są fajne ciacha :)

Gość gość
chciałabym przystojnego, oczywiście. mało który facet mi się podoba..ale też nie jest tak, że się nie moę opedzić od przeciętniaków...no może z miesiąc temu zaczepił mne na ulicy, ale jakiś podejrzany typek i go spławiłam...a tak to nikt się mną nie interesuje (chyba ze w internecie..jak zamieszcze zdjecie na portalu randkowym to sie dziwia czmeu jestem sama..)

Gość gość
to znaczy wystarczy żeby był wysoki i nie był łysielcem... to chya nie sa duze wymagania...

Gość Diabeł88
ja do tych ładnych nawet nie próbuje bo sam piękny nie jestem

Gość wysoki_łysielec
ja właśnie jestem wysokim łysielcem przegrałem życie :(

Gość gość
ja jestem facetem i lubie lysych gosci :D

Gość wysoki_łysielec
no jakbym ci łysej dynki przyczaił w bańke to byś nie lubiał :P

Gość gość
a może speed dating?

Gość gość
a ktoś normalny na to chodzi? . . .

Gość gość
to nie dla mnie..

Gość gość
posluchaj dziewczyno... ja jestem chlopakiem i szukanie dziewczyny to jak szukanie pracy - widac na czacie jak wy jestescie strasznie oblegane i jakie macie powodzenie, a mezczyzna moze dostanie zaproszenie raz na godzine... na ulicy czy w klubie jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby mnie kobieta zaczepila, a w druga strone (tj. mezczyzni podrywajacy) to jest bardzo ciezko. Macie tak jak osoby rekrutujace do pracy - mnostwo kandydatow i tylko wybierac. Nie narzekaj... a ja jestem chlopakiem okolo 8/10 z wygladu i nic to nie daje.

Gość gość
tzn. chodzi mi o to ze bardzo ciezko jest mezczyznie poderwac dziewczyne bo jestescie strasznie niedostepne, caly czas widac mezczyzn podrywajacych, w druga strone to rzadko

Gość gość
"a ja jestem chlopakiem okolo 8/10 z wygladu i nic to nie daje."Ja też jestem przystojny, i nic mi to nie daje również :D. Kobiety jak nie było, tak nie ma :D. Pozdro i witaj w klubie

Gość gość
nie sadzisz ze one sa strasznie niedostepne i trudno jest nawiazac rozmowe na rownym poziomie, i to jest troche jak rozmowa kwalifikacyjna o prace?

Gość gość
milo slyszec ze ktos ma podobnie, moglibysmy sie zastanowic z czego to wynika... ja generalnie wole widziec problem w sobie a nie w innych, ale jesli staram sie normalnie rozmawiac a jestem traktowany w niezbyt przyjazny sposob to trudno jest dojsc do jakiegos wniosku.

Gość gość
do panów 8/10: wy myślicie, że jak kobieta was będzie podrywać? W jaki sposób?

Gość gość
bo kobieta która zaczepia wygląda na zdesperowaną...poza tym ja się strasznie boję porażki. komuś pochlebię że m i się podoba, ale ja mu się nie spodobam

Gość gość
ja do laski nigdy nie podbije, jeszcze mi sie nie zdarzylo w zyciu tak, zebym mial ochote podbic do dziewczyny :D

Gość gość
napisalabys na moje gg? 51408045 chetnie bym z Toba pogadal jak to wyglada ze strony kobiety, interesuje sie troche psychologia pomimo ze to nie moja droga zawodowa

Gość gość
w odpowiedzi na "do panow 8/10" moze tak samo, jak mezczyzni podrywaja kobiety? albo przynajmniej reagowac sympatycznie a nie udawac ze nie slyszy albo odpowiadac w proporcjach 1 slowo kobiety na 50 slow mezczyzny? :)

Gość gość
Ja jestem dziewczyną, ale chyba mogę dołączyć do Waszego klubu "8/10 nic nie daje", co chłopaki? Kobiety nie zagadują, bo kobieta musi dać się zdobywać (a ja nawet tego nie potrafię) :D :P

Gość gość
to napisz na podane gg, chetnie o tym pogadam bardziej dynamicznie :) (to nie jest ukryty sposob na podryw tylko lubie rozmawiac z ludzmi) a tutaj napisze tyle, ze naprawde udawanie niedostepnej to nie jest sposob na to zeby dac sie zdobywac bo po prostu wychodzi sie na niesympatyczna, a ja jestem wytrwaly w innych kwestiach niz przebywanie z niemila dziewczyna:)