Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkuleczka6

wyprawka ile wydalyscie

Polecane posty

Gość gośćkuleczka6

ile wydalyscie na wyprawek, mam na mysli wszystko, wozek, lozeczko, ubrania, kosmetyki dla mamy i dzidzisia, butelki sterylizatory,nianie, po prstu wszytsko, ZAZNACZAM pytanie do tych ktore musialy kompletowac doslownie wszystko, czyli co za tym idzie dla kobiet spodziewajacych siepierwszego dziecka :)

Gość gośćkuleczka6
fotelik, wanienika, przewijak.......itd :)

Gość gość
wózek 4 tys fotelik 670 zł łóżeczko stokke z materacem, kompletami pościeli, baldachimem, ochraniaczem około 4 tysiące wanienka około 500 zł łóżeczko turystyczne 300 zł ubranka - nie liczyłam ale około 1000 zł

Gość gość
W sumie około 5 tysięcy.

Gość gość
Pół tys za wanienkę?

Gość gość
To dokładnie wanienka z regalem i odpływem.

Gość gość
Tylko po co?

Gość gośćkuleczka6
ja dalam 6000 i bylam ciekawa jak inni, faktycznie wanienke masz droga :)

Gość gośćkuleczka6
a za komplet lozeczko materac baldachi.m ochraniacz i cala reszta dalam 800 zl wiec mysle ze bardzo niewiele , firmy Tomi, wozek 2000 , reszta niania z ,monitorem 550 , i ten lezaczek 400 , juz nie wiem ile za co ale razem wyszlo 6000 zl :)

Gość gość
Bo miałam taki kaprys ? Aha i leżaczek 400 monitor oddechu 1500 zł niania elektroniczna z kamerą też 1500 zł butelki, sterylizator, laktator - łącznie z 800-900 ł

Gość gość
Wózek, łóżeczko, fotelik, ubranka dostałam po rodziny dzieciach. Kupowałam tylko te drobne rzeczy. W 500 zł się zmieściłam

Gość gość
oj to ja z amonitor oddeczu razem z niania angelcare dalam te 500 z czyms, juz nie pamietam dokladnie, strasznie drogie rzeczy wybieralas, z tego co orientowalam sie w cenach to chyba bralas wszystko z najwyzszej polki :) zmiescilas sie w 20 000 ?

Gość gość
Jak pisałam nie wiem, bo nie liczyłam wszystkiego, ale chyba nie zmieściłam się. Akurat w ciąży dostałam świra i chciałam, żeby moje dziecko miało wszystko, co najlepsze. Potem już tak nie szalałam. Jedyne, co dla mnie najważniejsze: -bezpieczny fotelik -odpowiednie obuwie - bezpieczne zabawki i akcesoria.

Nie musiałam kupować ciuszków, łóżeczka i pościeli, bo to dostaliśmy w prezencie. Na wyprawkę poszło ok. 1500 zł w tym 550 na wózek 3-funkcyjny (używany, ale w idealnym stanie). Odpuściłam sobie monitory oddechu, niańki i inne tego typu bajery. A za wanienkę z termometrem zapłaciłam całe 18, 50 na wyprzedaży :)

Gość gość
Wozek 4 tys kołyska 1000 łóżeczko 400 meble 2000 tys ubranka ok 1000 zabawki i kosmetyki niania el.ok 8 00 zł przewijak z wanienka 600 zł