Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stażysta Pan Marccin

Bardzo się ośmieszyłem ??? Tylko się nie śmiejcie.

Polecane posty

Chyba nie ma takiej drugiej ofermy na tym świecie i gapy jak ja :( Młody jestem, mam 20 lat ale czasem zachowuję się gorzej jak dziecko :( Taki nie obyty jestem. Jestem ze wsi i w mieście się chyba nigdy nie odnajdę. Od 2 miesięcy jestem na stażu w banku. Układam papierki w segregatory, z***biście :D Grosze zarabiam ale przynajmniej studia sobie opłacam. Siedzę w pokoju z taką babką starszą. Dziś przyszła nowa pracownica do pracy. Babka koło 30-stki z doświadczeniem z innego banku podobno. Szef wyszedł na salę, przedstawił Ją wszystkim na obsłudze. Później wszedł do pokoju do księgowej, tam przedstawił 2 babom a po chwili wszedł z nią do nas. Ja akurat wychodziłem z kubkiem żeby sobie herbatę zalać. Wlazł z Nią i mówi : a to jest nasz stażysta, Pan Marcin. I wtedy przywaliłem takiego głupa że po chwili kolana mi się ugięły. Ta babka podaje mi pierwsza dłoń i mówi : Agnieszka. A ja : Pan Marcin :D Kurwa ogarniacie ??? Zamiast Marcin to Pan Marcin :D Babka się roześmiała, prezes podrapał po głowie i po chwili nowa przywitała się z tą babką z którą siedzę w pokoju. Ledwo kubek doniosłem. Myślałem że pójdę do domu, ale mi głupio było. Później przed 16 wstydziłem się wyjść z pokoju aby iśc do domu :(

Gość gość
Powinieneś się zabić:classic_cool:

Gość gość
Jak na tym "Pan Marcin" skończyłeś rozmowę to faktycznie zorbiłeś z siebie debila ale jak powiedziałeś coś w stylu, że to z rozpędu i się zaśmiałeś i sprostowałeś, żeś zwykły Marcin to nic osmieszającego w tym nie było 🖐️

Gość gość
Oj tam;p Zestresowałeś się po prostu;p A może Pani którą przedstawił Ci szef potraktowała Cię jako gościa z poczuciem humoru;p Nie ma co się załamywać;p

Gość gość
Ale mnie ubawiłeś :D super

Gość gość
To obczaj to że ja się znam rok z kierowniczką 10 lat starszą i nie umiem jej powiedzieć ani na Ty ani na Pani. Czuję się jak psychol, nie mogę się przemóc. Mam chyba gorzej :D.

Gość gość
zasmialem sie :Ddobre

Gość gość
dzieki, w koncu sie szczerze rozesmialam:D

Gość gość
Hehehehe dobre kurwa :D Ja kiedyś jak byłem na praktykach to miałem iść po Pana Bombika. Sekretarka mnie prosiła abym do księgowości po niego poleciał. Wszedłem do sali i podszedłem do gościa ( jedyny facet tam ) i się pytam : Pan Bąbel ? Ten się spojrzał dziwnie i mówi : Michał Bombik, słucham Pana :P

Gość gość
też dobre :)

Gość gość
Dobrze że nie Pan Bobek XD. A z Twojej sytuacji mogło coś wyniknąć pozytywnego autorze. Na pewno zapamięta Cię ta babeczka.

Nie życzę sobie abyście mówili mi na ''ty''. Jestem dla was ''Pan Marcin'' i chooj.

Gość gość
fajne hehe

Mieliście się nie śmiać :( Kurwa, żebym faktycznie coś powiedziałalbo się zaśmiał wtedy :P A ja nic bo mnie przytkało aż. Jutro w autobusie będę się całą drogę stresował przed robotą przez to :( I teraz też nie wiem czy jej dzień dobry mówić czy cześć. Najmłodszy tam jestem. Reszta to 30 i głównie 40+

Co niby pozytywnego ma z tego wyniknąć ? Babeczka sympatyczna na szczęśćie, taka życiowa, zwykła a nie wielka Pani. Później tak się zastanawiałem czy ja chociaż się przez przypadek uśmiechnąłem chociaż delikatnie ale nie wiem czy tak czy nie. Chyba tak bo często gdy mam pustke w głowie to się uśmiecham. Muszę więcej zacząć rozmawiać z ludźmi bo taki nieobyty jestem. Jeszcze 3 lata temu miałem iść do szkoły mechanicznej na mechanika i dziś bym w smarze łapy brudził jak ojciec ale wybrałem ekonomię i ciężko mi się odnaleźć. Podoba mi się takie chodzenie do pracy z teczką w ręku i w koszuli ;) Dziewczyny sie oglądają ;) Za 4 m-ce staż się skończy, pewnie mnie nie przyjmą :(

Gość gość
Proponuje mówic jej cześć i sie promiennie usmiechać, po prostu obrócic to wszystko w żart.

Gość gość
Tamten wyżej to był podszyw. Możecie do mnie mówić jak chcecie.Kiedyś też głupa z siebie zrobiłem. Byłem u spowiedzi i w innym konfesjonale zapukał ksiądz a ja myślałem że w moim i odszedłem :D Później jakaś babcia leciała za mną i powiedziała mi żebym wrócił bo ksiądz czeka na mnie. Udawałem że jej nie widzę ale ludzie się zaczęli gapić na mnie i wróciłem w końcu :D

No dobra. Jutro pierwszy powiem cześć i się uśmiechnę. Albo przypilnuję kiedy Ona pójdzie jeść i wtedy ja też pójdę. Może coś spróbuję pogadać aby pomyślała że w gruncie rzeczy jestem normalny skromny chłopak i mam jakos ułozone w głowie. W sumie to niezła jest, im dłużej o ty mmyślę to tym bardziej mi się podoba ta Pani :D Tak fajnie sie roześmiała, tak spontanicznie :D No :D

W ogóle ja to taki zakręcony chłopak jestem :D Bo kiedyś miałem dziewczynę jeszcze w liceum a ona siostrę bliźniaczkę i się z tą bliźniaczką kiedyś pocałowałem bo nie poznałem że to nie ta moja tylko jej siostra :o Całe życie na przypale :o

Najśmieszniejsze jest to że ja tam jestem taki zwykły ogórek ( tylko stażysta ) i do tego taki młody szczawik a tak się przestawiłem jak zarozumiały gbur jakiś.

Gość gość
Mów na cześć, młody jesteś to możesz :)

Znowu podszyw !! Z tą dziewczyną to podszyw !! A tak w ogóle to też jest problem bo nigdy nie miałem dziewczyny :( Muszę się ogarnąć tak porządnie. Może to dzisiejsze wydarzenie da mi kopa do działania i zacznę więcej obcować z ludźmi. Szkoda że w pracy nie ma więcej stażystów to byłoby z kim pogadać. A tak to czuję się taki gorszy trochę. Jeszcze te grosze z UP za staż :( Dobrze że tylko studia opłacam. Zostaje mi 200 zł dla siebie pod warunkiem że jem tylko to co z domu wezmę.

No właśnie nie wiem czy taki młody może do starszych na cześć startować. No ale jutro tak zrobię do tej Agnieszki ;) Pewnie też mi na cześć będzie mówić. A może się polubimy akurat. Bo z tymi starymi babami to średnio mi jest. Takie marudne są i brzydkie. Tylko oswoich dzieciach gadają i pączki jedzą na okrągło. Ani pożartować z nimi , komplementu przecież nie powiem no bo jak takiej grubej coś miłego powiedzieć ?

Gość gość
przerabane ale będzie lepiej rób teraz już tylko dobre wrażenie, może cie zostawią powodzenia

Panie Marcinie stażysto rozbawiłeś mnie bardzo swym postem.Nie uważam Cie za ofermę,Twoje zachowanie wypadło humorystycznie i na pewno nikt już nie będzie pamiętał Twojego wstępu.Jesteś sympatyczny i na pewno tak sądzi o Tobie nowa koleżanka.Przy najbliższej okazji wyjaśnisz swoja tremę.Zawsze bądz szarmancki,przy wejściu koleżankę przepuść pierwszą.Zbieraj punkty a współpraca będzie sympatyczna.Tego serdecznie Ci życzę.

Gość gość
jebany ćwok!