Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam na randce z Sympatii. Facet powiedział mi prosto w oczy, że jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość

To było chamskie :( pod koniec spotkania odprowadzil mnie na przystanek i powiedzial, ze zyczy mi powodzenia, podal reke, i sory ale nie jestes w moim typie i potem: JA CI SIE PODOBAM A TY MI NIE zabolalo mnie to :( potem napisal smsa wyjasciajacego, po chamsku tzn on byl bardzo pewny siebie, wg niego jestem za niska i za gruba :( a gruba nie jestem on chyba szukal wysokiej cycatej lalki :(

Gość gość
cham i tyle w temacie. prostak

Gość gość
Mi kiedyś facet powiedział, że wyglądam gorzej niż kupa :(

Gość gość
Facet był.szczery a ty jesteś zwyczajnie brzydka tyle. Szukaj w świetliste faceta.

Gość gość
Skoro napisał żeby się wytłumaczyc to oznacza ze sam ma problem z tym co powiedział Widocznie nie do końca wierzy w swoje oczekiwania wobec kobiet Nie martwilabym się kimś kto ma problem sam ze sobą

Gość gość
Skoro jestes brzydka to szukaj na swoim poziomie faceta a nie slin sie do przystojnych , bo bedziesz ciagle doświadczac takich sytuacji.

Gość gość
Co ma w głowie facet który w taki sposób się wyraża i traktuje kobiety. Dla mnie taki już byłby skreślony na starcie

Gość gość
A co miał kłamać prosto w oczy brzydkiej kobiecie i robić jej nadzieje?

Gość JT83
Rzeczywiście po chamsku się zachował. Kiedyś też się umówiłem z dziewczyną z "Sympatii" . Na zdjęciu wyglądał całkiem całkiem a na spotkaniu okazało się że warzy 20kg więcej ode mnie - ja wtedy 65 przy 176 cm wzrostu. Kobieta nie powinna być większa od swojego mężczyzny

Gość gość
Cham i prymityw, na początku spotkań z sympatii nigdy nie dawałam facetowi do zrozumienia, czy mi się podoba, czy nie, byłam owszem, miła- ale nie dawałam mu tej pewności na samym wstępie, bo może się potem okazać bucem niewartym zainteresowania i poczuć nad nami przewagę.