Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię jeść ale gotować nie lub

kobiety lubicie gotować?

Polecane posty

Gość lubię jeść ale gotować nie lub

1-ile czasu zajmuje wam gotowanie 2- dla ilu osób gotujecie 3- jak często gotujecie 4- czy wcześniej ustalacie, co będziecie gotować czy wymyślacie coś na bieżąco?

ja nie lubie gotowac. 1.zalezy od gotowanej potrawy, od godziny do 3 godz. 2.dla 4 3.codziennie lub co drugi dzien (czesto gotuje na 2 dni) 4.roznie

Gość gość
Lubię jeść, gotować lubię dla kilku osób, ale dla kilka setek osób to już nie lubię gotować, dlatego jako kucharz nie pracuję w zawodzie. 1. Od kilku kilku minut do kilku godzin 2. Dla tylu osób ile jest głodnych 3. Przeważnie kilka razy dziennie, ale z tym bywa różnie 4. Zawsze mam coś zaplanowanego, ale w trakcie gotowania można polecieć fantazją i przygotować coś innego w smaku http://wysmienity.pl

Gość gość
nie lubię i nie gotuję

Gość gość
Nienawidzę. 1. Ok. 1h 2. Dla 2 3. Codziennie 4. Na bieżąco

Gość Bielinek Sałatnik
Kocham gotowanie, a to dzięki mojej matce, która eksperymentowała w domu ze wszystkimi chyba kuchniami świata. Oczywiście polska tradycyjna też. 1 - na codzień po pracy ok. 20 min. - 0,5 h. Coś większego na imprezę lub na zapas - do kilku h. 2. zwykle dla 2. 3. dogadujemy się wcześniej na co mamy ochotę, żeby po drodze z pracy kupić składniki.

Lubię jeść. Gotować niekoniecznie, bo średnio mi to idzie. 1. Robię głównie szybkie dania, do godziny maksymalnie (wraz z przygotowaniem i ogarnięciem składników). 2. Dla pięciu dorosłych osób, włącznie ze mną. 3. Jak wypadnie moja kolej, czyli co piąty dzień. :) Każdego dnia gotuje inny domownik. 4. Koniecznie coś prostego, co i tak mi nie zawsze wychodzi. :D Przepisów szukam w książkach i w internecie.

Gość gość
lubię gotować,ale tylko z produktów najwyższej jakości i tych wyszukanych

Gość gość
Nie lubie gotowac i nie czesto to robie. Na szczescie moj maz jest na diecie I sam sobie przygotowuje posilki. Marze o tym by pokochac gotowanie

Gość gość
Nie lubię gotować, wolę jak ktoś mi ugotuje wtedy mi smakuje