Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego tak jest

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak jest ze 99% ładnych dziewczyn leci na facetów którzy mają kase i dobre samochody ( w większości od rodziców), a nie patrzą na to ze jak ktoś jest biedniejszy to tez zasługuje na miłość i szczęście? Dlaczego niektórzy mogą mieszkać w pięknych domach a inni muszą żyć w rodzeństwem w jednym maleńkim pokoiku, i wstydzić się zaprosić znajomych do mieszkania? Dlaczego dziewczyny tak lecą na kase, zaczynając od gimnazjum a kończąc na studiach?

Gość gość
a dlaczego faceci lecą tylko na wygląd i cycki?

Gość dlaczegotakjest
ja jestem facetem a nie lece tylko na cycki i wygląd. Dla mnie ważne zeby kobieta była wierna, miła, i żeby jej miłość do mnie nie zależało od stanu mojego konta.

wszyscto racja ale jak bedzie wierna i mila a z wygladu paszczur to tez polecisz? ja tam nie kryje ze wyglad ma mega znaczenie, nie mam zamiaru byc hipokryta... :P:)

Gość gość
cytuję ''Dlaczego tak jest ze 99% ładnych dziewczyn leci na facetów''. dlaczego 99% facetów leci tylko na ładne dziewczyny, które są zgrabne i mają atrakcyjne twarze (w większości zapisane w genach), a nie patrzą, że brzydsza też zasługuje na miłość i szczęście? dlaczego niektóre mają gęste, długie włosy i evy mendes, a inne muszą żyć ze swoimi przetłuszczonymi mysimi, z krzywym nosem i otyłością, i wstydzą się chodzić na randki? dlaczego faceci tak lecą na wygląd, zaczynając od gimnazjum, a kończąc na studiach?

Gość gość
ale tu chodzi o kobiety a nie o facetów

Gość gość
zasadność pytania o facetów jest taka sama