Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podniecają mnie szerokie ramiona u facetów. Czemu tak mało ma takie ?

Polecane posty

Gość gość

Widzialam ostatnio trzech mlodych plywakow na basenie, wracali z treningu, boze potęzni byli,az mi sie nogi ugiely :) chcialabym takiego chlopaka miec :)

Gość gość
teraz jest moda na facetow gender w typie dawida podsiadło :)

Gość gość
Mężczyźni sa ok tylko wy jesteście budowa ciała zbyt męskie.

Gość gość
bo polacy to c***y

Gość pomaranczlala
My mamy piękne figury. Faceci są zapuszczeni, bo setki lat ukształtowały ich w przekonaniu, że to oni mogą wymagać od kobiet wyglądu i sami nie muszą się starać.

Gość gość
A czego nieznany od was wymagać? Nic innego nie macie do zaoferowania.

Gość gość
Moj gra w rugby wiec ma szerokie ramiona. Uwielbiam takich facetow. Mniam!

Gość gość
Musicie być muskularne skoro faceci wam nie pasuja

Gość gość
Autorka ma racje ,teraz co drugi mlody facet ma biodra jak baba, wąskie ramionka jak maly chlopiec PORAZKA kobiety są bardziej męskie od facetow do czego to doszlo

Gość gość
To, ze wy wyglądacie jak faceci to wasz problem nie zwalają ie winy na facetow

Gość gość
niestety to geny, moj facet uprawia duzo sportu a tez ma waskie ramiona, taka budowa ciala, ale chyba wyglada nie ma takiego znaczenia, teraz i tak ciezko znaleźć porzadnego faceta

Gość gość
moj ma typową figure pływaka :) ech te jego ramiona :)

Gość gość
Teraz to faceci nawet piersi mają prawie jak kobiety. Niejednego takiego na basenie widziałam- spokojnie mógłby zacząć nosić biustonosz.

Gość gość
ciezko to znalezc kobiete na poziomie. :) ramiona i wzrsot to najmniejsyz problem u mnie. Jestem idealny, moze troche zapatrzony w siebie, ale nie moge trafic ostatnio na milosc swoejgo zycia dla ktorej mocno zabije moje serce i zostanie moja zona. same pasztety mnie zaczepiaja,

Gość gość
z facetami sa rozne probemy.

Gość pomaranczlala
Hahha... Co za koleś?! :D "Nie mogę ostatnio trafić na miłość życia". Wygrałeś!

Gość gość
@pomaranczlala dziś Hahha... Co za koleś?! smiech.gif "Nie mogę ostatnio trafić na miłość życia". Wygrałeś! - nie wiedzialem, ze to konkurs. A co wygralem ? :) napisalem, ze ostatnio bo kiedys juz mialem milosc swoejgo zycia, ale jakos nam nie wyszlo w zyciu po 6 latach, zmienila sie. Wiec teraz szukam nowej.:)

Gość pomaranczlala
Więc to nie mogła być "miłość życia". Wygrałeś odznakę przodownika głupoty na kafe. :)

Gość gość
@pomaranczalala- wtedy byla odkad sie poznalismy do momentu zakonczenia :) MIlosc zycia zaczyna sie od milosci od pierwszrego wejrzenia i trwa bez klotni, z pieknym seksem i cieakym codiznni=ym zyciem przez minimum 3 lata po 3 roku zaczyna byc miloscia zycia. I jesli kobieta tego nie spier.... facet najprawdopodbnije sie z nia ozeni. Jednak niektore z kobiet nie wytrzymuja i nie ptorafi udawac dlugo i wiekszosc sie wykrusza w trakcie trwania fazy rozpoznacwczej do 3 lat.:) - gdzie moge odebrac nagrode? :)

Gość gość
Podniecają mnie szerokie ramiona u facetów. Czemu tak mało ma takie ? xxx z powodu niskiego poziomu testosteronu w zyciu płodowym,a pozniej w okresie dojrzewania. Wbrew pozorom facet nie rosnie do 20-30 lat, tylko konczy wzrost najczesciej w wieku 14-18 lat, takze jego penis. Klatka piersiowa tj obręcz barkowa rozrasta sie na poczatku okresu dojrzewania, potem tylko mozna zdobyc wiecej mieśni. A to co teraz sie dzieje to efekt żarcia nafaszerowanego hormonami i estrogenami, ktore przenikają przez skore takze z perfum czy poliestrowych ubran. Pozdrawiam

Gość gość
Eh wy babochlopy zupełnie nie podobne do kobiet

Gość gość
Ja mam wysoki poziom testosteronu a mam wąskie ramiona bo jestem ektomorfikiem. Znam gościa który jest z natury krepy,za to z ogóle nie ma widocznych mięśni i babski glos.

Gość Kagura
Ja mam naturalnie szerokie ramiona wąska talie, biodra moze lekko szersze niż talia . Ćwiczę na siłowni więc też mam troszkę mięsa. Mam 186 cm wzrostu wagę 80kg i szczerze powiem że nie kipie testosteronem zawsze później niż koledzy miałem nwm gestrze włosy na rękach czy klatce, brodę tak samo nie mam jeszcze pełnej więc raczej wykluczył bym ilość testosteronu a szerokość ramion. Dodam że rozchwytywany się jakoś nie czuję xd mimo że język w buzi mam i nie jest problemem zagadać do kogoś, pech tylko że trafiam na zajęte lub świeżo po czymś nieudanym które niczego nie szukają.