Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy czujecie się najbardziej szczęsliwi?

Polecane posty

Gość gość

tak, że macie wrażenie że świat do was należy i możecie wszystko? nie chodzi o to co robicie (ale też) ale o czym i jak wtedy myślicie. bo mnie nachodzą takie stany, a potem przychodzi dół, dołek, chandra, niepewność, lęk. a te chwile szcześcia bardzo sobie cenię i chce zeby było ich wiecej. zauwazyłam ze w dół wpedza mnie myslenie o kwestiach finansowych i planowanie kolejnych lat, myslenie o swoim wieku i t p

Gość gość
jak coś mi wyjdzie, albo jak obudzę się w dobrym humorze, świeci słońce i wiem, że dużo tego dnia załatwię :)

Gość gość
^ jak ja mam danego dnia dużo rzeczy załatwić to nie chce mi sie wstawać..

Gość gość
a mnie się chce, bo wszystko załatwię i będę miała z głowy. Nie lubię dni kiedy nie mam nic do roboty.

Gość gość
Jak mam taka cisze w sobie i uwaznie obserwuje swoje wnetrze. I gdy wtedy udaje mi sie byc tu i teraz. Taki stan medytacji. Nie wiazac sie z niczym.

Kiedy ktoś założy o mnie temat albo napisze nieprzychylny komentarz dotyczący mojej osoby. Wrodzony masochizm.

Gość gość
jak nie ma nikogo w domu mogę sobie swobodnie spalić jointa bez strachu że syn zobaczy i mąż będzie mi pierdolił "znowu ćpiesz?!" Włączam wtedy ulubioną muzyke new age lub filmową i ćwicze joge

Gość gość
Jak spie.

Gość gość
Albo jak kolega z pracy mowi mi ze jedatem ladna kobieta ....pomimo moich 108 kg , wtedy moglabym gory przenosic