Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam zrobicc

dalibyscie komus takiemu szanse czy skreslili od razu

Polecane posty

portal spolecznosciowo-randkowy, koles ma wstawione nie swoje zdjecie, nie szuka na sile nikogo, od czasu do czasu napisze krotka wiadomosc do kogos nawiazujaca do opisu w profilu, nie posiada fb ani nk, zdjec tez nie lubi miec robionych, jakby bal sie miec robione zdjecia, nawiazuje sie fajna rozmowa z lekkimi sporami, takie droczenie bardziej, koles po jakims czasie gdy zaczyna sie fajnie pisac oznajmia ze te zdjecia nie przedstawiaja jego i tlumaczy sie dlaczego tak postepuje oraz wysyla swoje zdjecie, pytanie jak w tytule tematu

Gość gość
zalezy jak sie tlumaczy...

Gość gość
Znaczy chcesz mu dać doopy, śmiało, nie krepuj się.

Gość miszka22
myslę,że skoro koleś sprawia wrażenie "normalnego" zachowuje się ok, rozmawia się Wam w porządku, to nie ma problemu. Ja też raczej miałabym opory przed wystawieniem swojego zdjęcia na oczy setki osób, których nawet nie znam. Nie musi to zaraz oznaczać, że jest jakiś niewyobrażalnie brzydki, czy coś. Może po prostu nieśmiały. Ale mimo wszystko, jak mówisz - wysyła potem swoje foto, więc wygląda to uczciwie. Ale tak jak mówię, ja głównie patrze na to jak ktoś się zachowuje, jak rozmawia i trochę na swoje własne odczucie - jeśli to jest ok, to dałabym szansę.

Gość gość
kazdy normalny człowiek,jeśli szuka partnera to porusza się w świecie realnym a nie wirtualnym,gdzie pełno jest psycholi i innej dziczyzny ,lepiej daj sobie spokój i porozgladaj sie w swoim otoczeniu ,to bezpieczniejsze i normalniejsze

Ale spryciarz!!! Wstawił nie swoje foty, aby nawiązać rozmowę z kobietami, a kiedy te już trochę są nim zainteresowane mówi im prawdę :) MOCNE, MUSZĘ SPRÓBOWAĆ!!!

Gość gość
gorzej jak trafisz pozniej na kogos z kim fajnie Ci sie rozmawia a ta druga osoba jak dowie sie prawdy to Cie skresli i nic z tego juz nie bedzie

Nigdy nie dałbym. Jeśli ktoś wkleja nie swoje zdjęcia na takim portalu, to pewnie ma coś do ukrycia w realu. Najlepiej poznaje się ludzi oko w oko. Widzi się wówczas co ktoś sobą reprezentuje i unika pomyłek.

Gość gość
pewnie ukrywa siebie przed swiatem

Gość gość
nawet jak korzystał z niego tylko po to aby sobie od czasu do czasu z kimś z netu porozmawiać?

Gość gość
w realu też są psychole :-) przecież każdy ma neta,np przykładny dla otoczenia mężuś to kat,i słodka żonka ma naturę dziwki ,bez intuicji ? każdy może Cię oszukać.jeśli portal miał wymóg wstawienia zdjęcia a postać z kreskówki by nie przeszła to co miał zrobić? ja swojego też nie wstawię tylko jak poznam i zaufam ujawnię prawdziwe zdjęcie,ja bym nie skreśliła go,szybko wysłał swoje i sprostował,ale i tak bądz ostrożna bo ludzie są różni,ja spotkałam się z neta dopiero po pół roku rozmów hehe takie mam tempo ale nigdy się nie pomyliłam

Nie doopy tylko loda zrobić jak już ❤️

...z połykiem ❤️

Gość gość
jakby mi sie spodobal to tak