Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Mam ochotę rozjebać ojca

Polecane posty

Wchodzi bez pukania do mnie do pokoju i pyta głupio "nie pomagasz babci?"Sama dobrze wiem kiedy mam zejść do kuchni i pomóc w obiedzie, nie musi mi przypominać dureń jeden!

Gość gość
Ty leniu ...pewnie zejdziesz pomóc zeżreć co babcia przygotuje..

Kotlety będę robić, ale wkurwia mnie, bo wczoraj to samo do mnie powiedział, mimo, że dobrze byłam poinformowana o podziale obowiązków. Pierdoli tak, że już głowa mnie boli. Tatuś od siedmiu boleści. Nienawidzę go!

Gość gość
najlepiej dawać od/byt do wyru/chania swojemu facetowi i kochac go za to , reszta ludzi to śmiecie na świecie

Gość gość
ale masz problemy...

Gość gość
cóż takie to buraczane problemy ma biedota. patologia tak ma

To on ma problemy. Zajęcia nie ma. Matka w pracy, a on ma urlop. Powinno być na odwrót 😠

Gość gość
Pracujesz ( stopka ) wyprowadz się od nich ...

Gość gość
Tato stara się nawiązać z tobą rozmowę, a ty warczysz... Coś mi się wydaje, że jesteś niewdzięczną córą i nie wychodzisz nawet z pokoju jeśli nie musisz. I dlaczego porzuciłaś swojego zapasowego tate? :classic_cool:

Porzuciłam go na razie w myślach, chcę odpocząć. Jestem znerwicowana i zmęczona, zadręczałam się myślami o nim. Ciągle się boję, że nagle mnie porzuci, boję się co o mnie myśli, czy się mną nie znudzi. Muszę się odizolować. Poza tym wczoraj nawet nie zadzwonił. Nie jestem już dla niego ważna.

Gość gość
O rany jaka frustratka! Tylko zlosc i wyzywanie. Kto by z taka nerwuska wytrzymal!!!

Wychował mnie nerwami to teraz ma taką córkę jaką ma. Nigdy nic na spokojnie mi nie wytłumaczył, tylko darł japę jak oparzony. Rozmawiam z nim na jego poziomie, nie umiem inaczej. Tylko z nim tak mam i tego się zmienić nie da :)

Gość bardzo wkurwiony człowiek
Na pewno chciał dla Ciebie dobrze. ;) ps. chyba nie zrobiłaś mu nic z tym kotletem? :O

A co miałam zrobić? Wyszły bardzo dobre, bo dodałam czosnku, a matka nigdy nie daje.

Gość bardzo wkurwiony człowiek
Nie wiem, dużo rzeczy... pokazywałaś kiedyś co zrobiłaś ze szczoteczką do zębów swojego kolegi. Jesteś postrzelona i niebezpieczna. Chyba, że to nie byłaś ty. :P

Tak, to byłam ja. Mam nadzieję, że wtedy Enterococcus faecalis zagnieździł mu się w japie.