Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto kupić proszek Wizir w Biedronce 4,6 kg w pudle ?

Polecane posty

Gość gość

bo chciałam iśc po niego ale sie waham

Gość gość
31 zł, dobra cena ?

Gość gość
NIE. Ja kiedys kupilam w biedrze ten proszek dokladnie nazywa sie vizir sensitive i kompletnie nie dopieral mi prania. Wszystkie plamy zabrudzenia zostawaly. On jest skierowany do osob z chorobami skornymi i malutkich dzieci, jest duzo delikatniejszy i dlatego NIE DOPIERA. W ogole chemia w biedrze jest do kitu. Plyny do anczyn sa rzadsze , cif nie taki dobry jak z innych sklepow, a juz plyny do plukania to kompletna porazka - sama woda. Za to polecam spray do okien cler jest super.

Gość gość
a jaki proszek mam kupić żeby dopierał ? bo jest u mnie na rynku stragan gdzie facet sprzedaje niemiecką chemię i mały Persil u niego kosztuje 23 zł , warto ?

Gość gość
ja kupuje polski persil do kolorow i swietnie dopier wszytsko a mieszkamy na wsi wiec codziennie sa do prania ciuchy z blota trawy itd Do kolorow kupilam persil do bialego ale niestety sie nie sprawdzil bo nie dopiera dobrze wiec postanowilam wrocic do niemieckiego vizira.

Gość gość
:)no bo za duzo ludzie prania robia to chodzi o zwykla logike 999 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc