Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zacofana podróźniczka

cena w katalogu biura podróży

Polecane posty

a dodatkowe opłaty bo nic nie kumam. dajmy na to katalog ITAKA , wycieczka all inclusive kosztuje 2500 za 7 dni za granicę to to już ostateczna cena ? o co chodzi z tymi opłatami lotniskowymi i innymi?

Gość gość
zadzwon do biura i zapytaj u zrodla czy instnieja jakies ukryte koszty !!

chcę odpowiedzi od tych co podróżowali i wiedzą o co kaman a nie od tych co siedzą w biurze i połowę przemilczą by tylko wcisnąć komuś wycieczkę.

up

bardzo dziękuję za odp.

Gość gość1289
Ta cena w katalogu jest ostateczna i są wliczane opłaty lotniskowe i tego typu bzdury .Jedank jeśli chcesz pojechać na jakąś wycieczkę fakultatywna to musisz zapłacic tam na miejscu u rezydenta no i oczywiscie jakies taksówki ,przejazd do miasta czy gdziekolwiek też kosztuje czy np. picie kiedy skonczy się all inclusive (w katalogu powinno pisać co obejmuje i do ktorej godziny trwa ,zwykle jest to 23-24 ale są też hotele które oferują całodobowe all inclusive) no i oczywiście jakies pamiątki i tego typu rzeczy . Jesli jedziesz z nastawieniem na imprezy to serio wez duzo forsy bo np. Grecji drinki są od 5 euro w górę ,można znaleźć też dyskoteki w których są po 3 ale tańszych nie ma .Ja wydałam pieniądze głównie na to i bylo to okolo 100-150 euro nie mwoiac jeszcze o jakis pamiatkach i wyciaczkach wiec radzę się zaopatrzyć w gotówkę w miare możliwości ;) Wycieczki są jakoś od 20 euro od osoby dorosłej zalezy gdzie i wgl ;)