Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czytokrwawienie by się pojawiło jakby coś było? LUteina

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie. Ostatnie okresy były tak: 19.01,19.02,19.03,16.04,10.05,05.06,06.07 29 i 30 lipca było zbliżenie (petting, możliwośc przeniesienia tego na palcu do pochyw) 6 sierpnia miał być okres.-nie pojaiwł się. Wtedy nabrzmiały mi piersi,ostatnio zauważyłam rozstępy na piersia(po 4 na każdym), są nabrzmiałe do dziś, ale nie bolą. 9 sierpnia,10 i 11 wzięłam luteinę 50(po 4 na dobę) i teraz mamy pytanie: jeśli 13 sierpnia pojawiło się plamienie(wzielam wtedy czopek pimafucin, bo myslalam ze to grzybcia) 13/14 było już krwawienie normalne, 14 mialam krwawienie, pozniej juz mniej, 14/15 lekkie krwawienie no i 15.08 krwawienie leciutkie, a po poludniu śluz z krwią tylko . 16 sierpnia- krew ze śluzem 17 sierpnia -krew ze śluzem 18- śluz z krwią, bardzo mało tej krwi Czy mogę już wykluczyć ciążę Jak duże jest ryyzko w mojej sytuacji?

Gość gość
Raczej minimalne ryzyko. Wręcz bliskie zeru, nie masz się o co martwić :)

Gość gość
Czy miałam wtedy dni płodne? bo te nabrzmiałe piersi i wgl. Rozstepy

Gość gość
Bo właśnie wczoraj i dziś mam śluz zabarwiony na różowo. To objaw korzystania luteiny? nigdy tak nie miałam

Gość gość
zrób test

Gość gość
Czekam na wynik bety, ale chce sie troche uspokoic. MOże mi ktos powiedzieć, czyjest duże ryyzko i czy byyly wted dni plodne?

Gość gość
Dziewczyno, ryzyko jest naprawdę małe, to nie były dni płodne :)

Gość gość
bo ja się strasznie boję, naczytałam się gdzieś, że dni płodne występuje 14 ni przed kolejną miesiączką, a ja właśnie dostałam tego plamienie z luteiny 2 tygodnie po zbliżeniu. Czy to palmienie wyklucza ciążę? BYła krew ze śluzem, śluz, krwawienie, tak sie zmienialo

Gość gość
kto ci kazał brac lek na grzybice i to w dodatku taki który jest na recepte???? czy ty wiesz co to wogóle jest grzybica?? w tym czasie nie wystepuje zadne krwawienie. wtedy boli i piecze w srodku!! nikt ci nie powie czy miałas wtedy dni płodne ale raczej nie. no chyba ze owulacja sie przesuneła. zrób test. bedzie negatywny to znaczy ze nie jestes. jak beta to potwierdzi bedziesz miala pewnosc......

Gość gość
Czekam na wynik bety. A czy jest duże ryyzko ciąży, poprzez włożenie palca do pochwy, na którym mogło znajdować się nasienie? On mnie zapewnia, że miał suchą ręke, ale mimo to się boję, bo mi sie ten okres spoznial, pozniej luteina, te plamienia

Gość gość
Co myślicie o tej sytuacji? Umieram ze strachu

Gość gość
a czy ty tą luteine bierzesz bo lekarz ci przepisał???

Gość gość
Kiedyś brałam, bo lekarz mi przepisał, miałam okresy obfitsze, nawet te wywolane uteiną. Teraz nie byłam u lekarza, wzielam na wlasna reke. Prosze powiedzcie jak duż eryyzko ciązy

Gość gość
czy ty jestes normalna??? nie bierze sie takich lekow bez uzgodnienia z lekarzem... luteine bierze sie w konkretne dni cylku w okreslonej dawce!!! a nie w dni kiedy sama chcesz i w dawce jaka sobie sama wezmiesz. możliwe ze to przez to miałas taki okres. lekarzem nie jestem to ci nie powiem. idz z tym do lekarza zamiast szukac odp na forum. z tego co widze to jestes nieodpowiedzialną osobą skoro sama bierzesz leki bez konsultacji z lekarzem, najpierw lek na grzybice teraz luteina. wez sie troch zastanów bo mozesz sobie tylko zaszkodzic.

Gość gość
Wiem, rozumiem. Ale czy jest duże ryzyko ciąży? Czy jakbym była w ciązyto czy to krwawienie by się pojawiło?

Gość gość
Mi sie wlasnie krwotok z nosa pojawia, piersi nabrzmiale, ale nie bolą i te rozstepy na piersiach, one mi urosly, od 6 sierpnia(spodziewanegookresu) mam tak

Gość gość
wiesz co ja tez przyjmowałam luteine na wywołanie @. jak zaszłam w ciąże to w dniu spodziewanej @ dostałam plamienia takiego brunatnego. trwało chyba 3 dni. czasem krew sie pojawiła ale nie było jej duzo. kilka dni poczekałam czy sie rozkreci. ale sie nie rozkreciła i zrobiłam tes i był juz pozytywny. robiłam go jakies 3 tyg od momentu kiedy mogłam zajsc i był pozytywny. rozstępy mogą ci sie robic od czegoś innego. w ciązy wystepują tak od 4 m-ca albo i poxniej. krwotok z nosa to nie objaw ciązy. moze byc od cisnienia. miałas zrobic bete. zrobiłas?? jak wyniki??? test ciazowy powtórzyłas???