Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 17 letnia córka urodziła dziecko co dalej????

Polecane posty

Gość gość

Wnuczek ma 3 miesiące. Córka zaszła w ciąże z chłopakiem, który jest mechanikiem samochodowym (ma 20 lat) jest po zawodówce i to nie jest chyba dobra partia dla naszej córki. (chociaż mam wątpliwości). Z mężem nie mogę się porozumieć, on mówi, że nie chce słyszeć o tym związku. Chłopak był u nas z prezentem dla dziecka ale mąż wyrzucił go za drzwi i powiedział, że nigdy nie zobaczy ani naszej córki ani naszego wnuka. Co robić, nie wiem, muszę się spytać męża bo to on w domu o wszystkim decyduje.

Gość gość
Nie jest dobra partia bo jest mechanikiem po zawodowce?

Gość gość
Ale denne te wasze prowokacje. Im bardziej się staracie przekoloryzować tym bardziej tandetnie wychodzi. Ostatnie zdanie zwłaszcza debilne :O

Gość gość
Właśnie dlatego, córka też chciała iść do zawodówki ale jej zabroniłam. Wybrałam liceum, mąż chciał jej wybrać technikum ale ja liczę na to, że ona zmądrzeje i pójdzie na studia. Jesteśmy w dobrej sytuacji materialnej, opłacimy jej nawet prywatne.

Gość gość
Nie rozumiem rodzicow ktorzy narzucaj swom dorastajacym dzieciom decyzje od ktorych zalezy ich przyszle zycie.

Gość gość
Gdyby nie ostatnie zdanie uwierzylabym w to prowo:-)

Gość gość
I co ona będzie mieć po studiach? Najniższą krajową? Chłopak z fachem w ręku złą partią? Nie macie prawa zabraniać mu widywania się z dzieckiem. A z tym technikum, to mąż miał racje. Po technikum też można pójść na studia, tym bardziej ,ze stać Was na prywatne. Ale teraz dziewczynę czeka tylko samotne rodzicielstwo i umowa zlecenie za 1000 zł. Przykre... Ale rodzicie przecież wiedza lepiej. Nie możecie jej pomagać jednocześnie pozwalając jej jednocześnie decydować o tym czy będzie kontaktować się z ojcem dziecka czy nie?

Gość gość
Mąż kazał córce zakończyć związek z tym chłopakiem, owszem czeka ją samotne macierzyństwo ale pójdzie na studia. Nawet na dzienne prywatne jeśli będzie trzeba, stać nas na to,do dziecka wynajmie się opiekunkę. Mąż chciał ją wysłać do technikum ale ona miała jeszcze lepszy pomysł.Chciała iść do zawodówki.

Gość gość
Weź się powieś chora babo. Ty i Twój mężulek.