Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eloida

Podejrzenie

Polecane posty

Gość Eloida

Podejrzewam że mój syn bierze narkotyki, przychodzi dziwny, ma powiększone źrenice, jest pobudzony. Nie wie co sie z nim dzieje. Jak sprawdzić dyskretnie że bierze i od ko go? Jak to wyśledzić?

Mefedron, Koka, Amfetamina, piguły, ewentualnie dopalacze speedujące typu ETH-CAT, Exclusive Kokolino, Cherry Kokolino - do wyboru do koloru, ciekawe co Twój synalek sniffuje :D

nie ma co, objawy są jednoznaczne, kup w aptece taki teścik do wykrywania narkotyków w moczu około 20 zł i każ nasiusiać. Jezeli nie nasiusia to bierze, jeżeli nasiusia i wyjdzie pozytywnie, to tez bierze, a potem na policję i pałowanie

Gość gość
sprawdź komputer historię wyszukiwania stron, telefon no i szczerze z nim porozmawiaj nawet jak się nie przyzna to może coś ,,wyczujesz'' są tez w aptece testy na narkotyki

Gość Elenora
Ja też miałem takie podejrzenia, niestety się sprawdziły. Mój znajomy polecił mi pewien program szpiegowski i w ten sposób odkryłem że mój syn chodzi do najgorszej dzielnicy w mieście pełnej narkomanów i degeneratów. Polecam ściągnąć ten program ze stronki: http://z-lokalizuj.pl/a03a7d9634