Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojak40

Kocham ją , a wiem , że nie możemy być razem !

Polecane posty

Gość wojak40

Cześć Wszystkim ! Muszę komuś o tym opowiedzieć . Od piętnastu lat mam żonę , do tej pory jej nie zdradzalem , uważam , ze seks pozamałżeński jest okropny , mam córkę .... A jednak zdradzam . Asie (kochankę) znam od liceum , zawsze o niej marzylem ... Piękna , zgrabna , dojrzała kobieta , atrakcyjna jak nie wiem , jednak wiedziałem ze nie mam szans u niej gdyż ona ma męża , córkę , zawsze zapewniała ze ich kocha jakiś czas temu spotkalismy się na kawie , zwierzyła mi się ze jej się z mężem nie układa , wtedy po raz pierwszy poszlismy do łóżka i tak juz od trzech miesięcy , spotykamy się coraz częściej , jest mi z nią cudownie , nigdy nie myślałem ze seks z kobieta może być taki cudowny , wpadlem po uszy , kocham ją , zostanie dla niej wszystko tylko ona twierdzi , ze niem potrafi zostawić swojej rodziny , wiem , ze źle robimy zdradzajac ... Co dalej ?

Gość gość
Ulala to tylko zauroczenie , a seks z kochanką zawsze wydaje się lepszy niż z żona bo jest inny :-)

Gość ananas laol
Daj namiar na kochankę , skorzystam :D

Gość gość
Radze zaprzestać , zona i tak się dowie i będziesz miał piekło . A kochanka widocznie kocha męża jak nie chce odejść . Gratulacje !

Gość gość
ojej jakiś ty biedny. zaraz się popłacze ze śmiechu! zawsze marzyłeś o Asi a wziąłeś ślub z inną! w liceum Asia nie miała męża więc trzeba było myśleć o Asi w liceum. strasznie późno sobie o Asi przypomniałeś i po co brałeś ślub z kobietą,której nie kochasz???

Gość gość ze statusem VIP
I fopisze do poprzedniego: a teraz ją ranisz. Postaw sie na miejscu zony, jakby to ona napisala ze spotkala kolege z liceum i teraz uprawiaja dziki sex jakiego nigdy nie zaznala ale on nie chce zostawic zony choc ona dla niego rzucilaby cie bez wachania. Milo?

Gość gość
Hahah śmieszne normalnie masz kochankę i pytasz co zrobić dalej ją posuwaj !