Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniiiiiitaaa

spanking

Polecane posty

Gość aniiiiiitaaa

Co o tym sądzicie? Mnie to strasznie kręci ale wstydze sie zaproponowac to mojemu facetowi. Najbardziej marze o klapsach, nawet takich mocniejszych lub nawet paskiem a potem dziki sex... Co sądzicie? Co jakby partnerka zaproponowala wam takie coś?

Gość aniiiiitaaa
Up

Gość gość
and...down

Gość dziewczyna z piersiami E
Ja tez jestem ciekawa bo tez mnie to podnieca. A co sądzą o tym panowie?

Gość Tulismanore
Dla mnie super, uwielbiam smagać swoją partnerkę po tyłku aż się zarumieni, trzymając ją dodatkowo za włosy. Powiedz swojemu w trakcie seksu żeby dał ci klapsa, a później poproś o kolejne. Możesz mu także przynieść w zębach jego pasek od spodni (w samych pończochach), powinien zrozumieć aluzję.

Gość ToOna25
Ja tez to uwielbiam :) Ja mam bardzo "smiala wyobraznie" jesli chodzi o sex i to by bylo na tyle-niestety ;/ Po dlugim czasie powiedzialam o tym facetowi(tyle bylo strachu o nic;p) W sumie chyba mu sie spodobalo bo czasem tak sie zabawiamy.Jak pomysle ile moglam stracic siedzac dalej ciuchutko hehe Ale mimo wszystko dalej ciezko jest mi mowic mojemu czego chce,chyba ze po alkoholu...a razem jestesmy juz sporo latek... W kazdym razie odkad zaczelam spelniac swoje fantazje,sex stal sie dla mnie duzo "glebszy" i przyjemniejszy ;)

Gość gość
Moze poprostu badz domina ja uwiebiam jak zona dominuje w luzku och co zarozkosz mam gdy dominuje mrrr

Gość gość
moja żonka zawsze lubiła delikatne klimaty tego typu, w szczególności klapsiki z wyraźnym i mocnym "klaśnięciem". Któregoś razu zauważyłem też że bardzo na nią podziałał klapsik trafiający w cipkę. Jakoś ręką nie wychodził dobrze odgłos klaśnięcia i wzięłem skórzaną packę, taką jak dawniej na muchy. Okazało się że głośne klaśnięcia są już przy słabych jak sie naoliwkuje skórę. Dosłownie oszalała jak zrobiłem jej taką sesję - po seksownym wieczorze zaaranżowałem tak, że musi zostać ukarana, zdziwiła się nieco, że na pacnięcia w pupę nie zdjąłem jej stringów. Jęczała, wierciła pupą po kolejnych pacnięciach. Ale po chwili oceniłem że kara jest za mała, ma zdjąć majtki i kara będzie wymierzona w cipkę - od przodu, szeroko rozłożone nogi, oliwka wmasowana głęboko i kilka bardzo delikatnych pacnęć w nabrzmiałe wargi sromowe pulsującej cipki doprowadziły ją do orgazmu.

Gość gość
u nas z kolei zabawa w klapsiki jest stałym elementem doprowadzającym do seksu analnego. Bardzo rzadko, ja zawsze mam opory, wstydzę się, staram się wymigać, zaciskam i wykręcam pupę na boki. Mój facet nie chce mnie do tego zmuszać, chce żeby wejście było nie na siłę (na szczęście !) ale w ulegle rozluźnioną i wypiętą pupkę. Oprócz różnych innych wstępnych gierek jest taki element - niby za karę, niby dla skłonienia do uległości daje mi klapsy. Lekkie, żadnego bólu, tylko co któryś odrobinę piekący. Najpierw w pośladki, potem któryś palec coraz celniej ześlizguje się w rowek. Zwykle ostateczne rozmontowanie moich oporów następuje ja na stole na plecach (na mięciutkim kocu) on za moją głową i w gardziołko i jednocześnie klapsy trafiają między moje szeroko rozłożone nogi, tak że za każdym razem palec znacząco trafia tak że oswaja mnie i otwiera do analu. W końcu pyta czy wolę głęboko w gardło czy otworzę pupę. Jeszcze chwila droczenia i jestem gotowa - rozluźniona tak że najpierw palec nawilża wejście a potem pomału penis forsuje moje zakazane rewiry.

Gość gość
Anita, nie wyobrazam sobie, zeby nie moglo mu sie to spodobac. Mowie to po sobie, bo dla mnie jest jedna z najwiekszych podniet, prowokujaca do ostrego seksu. Moja zona tez to lubi, (chociaz nie od poczatku zwiazku do tego doszlismy), i czasami kiedy ma ochote na seks siada w pewnej odleglosci przede mna , i nic nie mowiac rozklada nogi i zaczyna sie masturbowac. To taka nasza gra wstepna. Dobrze wie, ze jesli nawet w tym momencie nie mysle o seksie, to za chwile na odglos mlasniec mokrej cipki bede gotowy. Potam zaczyna sie klepac. Czasem wystarczy mi jak uslysze dwa trzy delikatne plaski. A czasem wytrzymam dluzej, wiec klepie sie glosniej. Zdarzalo mi niekiedy po tym stracic niemal panowanie nad soba i wtedy bylo na ostro naprawde. Tak to dziala na mnie. Jesli masz przed chlopakiem jakies zahamowania, nie musisz prponowac mu tego wprost. Moze w czaie zabawy klepnij sie delikatnie sama, na pewno zauwazy zeto sie Tobie podoba. Co do tych ostrych klapsow na ktore mowisz masz ochote, to bylo tak , ze dlugo dochodzilismy do obecnego poziomu, tym bardziej, ze nie na codzien w ten sposob uprawiamy seks. Zwykle kochamy sie troche spokojniej ;) Zaczelo sie od tego, ze przy lizaniu co jakis czas ja lubilem klepnac zone w c***. Najpierw delikatnie, potem troszeczke mocniej az do momentu kiedy bol byl za duzy. Z czasem granica zaczela sie przesuwac i zona zaczela znosic coraz mocniejsze klapsy, az do momentu w ktorym jestesmy teraz. Jest granica, ktorej nie moge przekroczyc. Nie mysl sobie, ze tluke ja z calej sily meska lapa po c***e. Nie, to sa ciagle klapsy, moze jak ktos nieznajacy tego by to zobaczyl to bylby w szoku, ale my znamy swoje granice, I wlasnie jestem w takim momencie, ze nawet gdybym chcial uderzyc mocniej, to nie moge. Cos mnie blokuje wewnetrznie, ze to juz wszystko na co moge sobie pozwolic. Moja zona to uwielbia i pewnie wytrzymalaby jeszcze wiecej, ale ja tak kocham ta Cipke, po prostu nie moge.

Gość gość
Mój czarnoskory mężczyzna jest dominujący. Często zadaje mi bol. Szczypie mnie, smaga czym popadnie. Bije w twarz i zawsze spankuje mi cale cialo. Myślę ze jest sadysta. Ale mamy ustalony zakres bolu jaki i mnie podnieca. Uwielbiam gdy po porcji bolu pieści mnie pasjami...jakby chcac mi wynagrodzic wszystko i przeprosic. Rozwala mnie wywolanym ogniem. Jestem w zwiazku idealnym. Spelnily sie moje marzenia. Jego rowniez. Ale my ustalilismy swoje preferencje jeszcze przed pierwszym spotkaniem....i kazdemu to polecam jesli ktos lubi niestandardowy seks. Bez 100% zgodnosci erotycznej pelnia szczescia nie nadejdzie.

Gość gośćMartek
Och uwielbiam klapsy! Strasznie mnie nakręcają a to pieczenie pupki tak podnieca... Uwielbiam jak mój facet to robi... a chciałabym paskiem. Tylko jak to zrobić, jak go namówić?

Gość gość
Oboje z mężem często dajemy sobie klapsy. Mąż jak się rozpedzi to czasem tak w d**e dostane, że aż mnie zapiecze :)

Gość gość
Ja nie chcialabym dawac klapsow męzowi- tylko on mi, tylko tak mnie podnieca :-)

Gość gość
Nie robiłem tak kobietą i też nie wiedziałem, że jest takie na to zapotrzebowanie. Okładałem moją sztywną laską ci.pę tylko co dawało niektórym wiele radości.

Gość gość
Trudno nie dawać klapsow partnerowi gdy ma sexi afrykanskie pośladki. Uwielbiam to. Ale zwykle robie to w ramach prowokacji. Jeden mocny klaps w Jego zadek skutkuje ukaraniem mnie. Rewanżem. Bolesnym. A potem dzika namiętność.

Gość gość
Hahahah "afrykańskie pośladki" :-D mój mężus ma śliczna dupke :-D faceci zazwyczaj mają plaskod***e a on ma pięknie wyeksponowane pośladki :-)

Gość gość
Najlepsza do spankingu jest RATANOWA TRZCINKA-Najlepsze filmy o spankingu to-MOOD PICTURES,CRUEL MISTRESSES 1.)ZAKOŃCZENIE TRZCINKI-chodzi mi o to,że widziałem trzcinki rattanowe zakończone łagodnym stożkiem.Zakończenie jest BARDZO WAŻNE ponieważ taką trzcinką można tylko uderzać w tyłek a nie chłostać ostrym końcem zdzierając skóre z tyłka co musi być znacznie bardziej bolesne.Trzcinki w filmach cruel-amazons,czy mood-pictures mają zakończenie takie jak by ktoś tą zaokrągloną końcówkę odcią sekatorem bądz nożem. 2.)SPOSOBY WYMIERZANIA KARY; 1.sposób-zwykłe uderzania.-proste lanie-koniec trzcinki może być obojętny 2.sposób-chłostanie bardzo mocno uderzając pod katem,oraz przciągając tą właśnie ostrą końcówke przez tyłek niewolnika oprócz zadawania bólu wynikającego z samego uderzenia-zdzierając mu stopniowo skóre z tyłka. WYTŁUMACZE DOKŁADNIEJ DEMONSTRUJĄC NA FILMIE; mood pictures-life sentence;Od minuty 3:30-11:45 Mistress Larissa wymierza kare niewonicy-50zwykłych uderzeń tą pierwszą metodą,natomiast od minuty 26:40-33:00 chłoszcze tyłek PROFESJONALNIE tą właśnie drugą metodą -trzcinka z końcem uciętym tak jak by pod kątem(z reguły zakończenie uciente jeste prosto).Reszta Pań dominujących na filmie life sentence to AMATORKI-które potrafią bić tylko ta pierwsza metodą.Jedna z Pań nie trafia nawet w tyłek niewolnicy i obija jej nogi.Film mood pictures-life sentence-można obeujrzeć na stronie sadomax GDZIE KUPIĆ RATANOWE TRZCINKI;A mianowicie na stronie CANE-IAC Sprzedają trzcinki z zaokrąglonymi końcami.Należy odciąć zaokrągloną końcówke sekatorem,bądz ew.ostrym nożem i GOTOWE. JUNIORKI-JR-26-5sztuk za 12,99$-Najcieńsze,oraz niepoakirowane POLECANE do chłosty pośladków kobiet.Są bardzo elastyczne,co sprawia,ze uderzenie bardzo boli a wręcz ciągnie. SENIORKI-SR-28-5sztuk za 15,99$ SĄDOWE-Thumper-32-5sztuk 16,99$ Mają oprócz tych co wymieniłem powyżej bardzo wiele innych trzcinek-z rączkami,lakierowanych.itp... Żeby złożyć zamówienie należy mieć konto z możliwością przelewu za granice w m-banku,oraz karte a najlepiej pay-pala.Przelewamy im pieniądze i czekamy cierpliwie aż przyślą nam produkt.

Gość gość
kiedyś trochę zaszalałam na imprezie u nas w domu - przebrałam się w super miniówkę i pozbyłam stanika. Po wyjściu gości ja super nakręcona liczę na ostry finał a tu zaskoczenie - mój mówi że za takie zachowanie należy się surowa kara jak dla dużej dziewczynki a nie dzieciaka. Po czym - zawiązał oczy, rozebrał, przywiązał w poprzek łóżka na plecach i mocno mnie naoliwkował. Ja ciekawa i podniecona w zupełnym rozluźnieniu czekałam co będzie. Mocno odchylił mi głowę i wsadził do buzi i jednocześnie dostałam paskiem w sterczący dumnie szpicek piersi. I tak całą serię raz w jedną raz w drugą. Po czym zmiana - co któryś raz w dół brzuszka, domyśliłam się i rozszerzyłam kolana, żeby mógł trafiać w moją napęczniałą i rozwartą z podniecenia kobiecość. Wtedy zapytał czy dalej będę tak nieprzyzwoicie występować. Oczywiście obiecałam że nigdy więcej i wtedy dostałam jeszcze mocniej z informacją, że wyglądałam cudownie i że mam obowiązkowo tak się prezentować na specjalnych okazjach.

Gość gość
lubię rozgrzewkę w postaci oklepywania samej cipki. Masaż, minetka, pieszczoty wnętrza oczywiście też, ale najlepszym przygotowanie do włożenia penisa jest seria klepnięć, najlepiej średnim paskiem. Dłoń jest za szeroka bo uderzenia rozpraszają się na uda, a najsilniej działają trafienia w mięciutkie, mokre i delikatne wnętrze. Nie pośladki uda czy bułeczka, to zbyt trywialne, ale seria regularnych i rytmicznych uderzeń paska którego końcówka precyzyjnie wdziera się coraz głębiej w różowość, którą otwieram coraz mocniej rozciągając palcami wargi sromowe i ściany pochwy żeby każde uderzenie sięgało coraz głębszych zakamarków. W efekcie wrażliwość w momencie wchodzenia penisa jest niesamowita, zaraz na początku odlatuję, potem znowu. Bardzo cenię wyczucie i doświadczenie mojego faceta - zaczął tak jak kończy to pewnie bym piszczała z bólu i go zabiła.

Gość gość
Chce dostać spanking chłopak w wieku 19 lat tylko od kobiety, warszawa chce.1998@wp.pl

Witam i zapraszam wszystkie chętne dziewczyny (>18) na motywowanie do nauki, pracy, życia sprawdzonymi, tradycyjnymi metodami. W grę wchodzi wyłącznie kulturalne i dyskretne lanie. Szukam spankingowej przyjaciółki a nie kochanki. Moje doświadczenie zapewnia niezapomniane emocje i ekscytującą relacje. Chętnie wprowadzę w cudowny świat spankingu osoby początkujące, niezdecydowane do końca na lanie. GG 8453473, Motywacja_pasem@wp.pl

Gość gość
Dzień dobry, jestem Andrzej, mam 23 lata i mieszkam w Warszawie (chociaż dojazd do innych części Polski nie stanowiłby dla mnie problemu). Spankingiem interesuję się odkąd pamiętam, mam doświadczenie w wymierzaniu lań zarówno za karę, jak i tak po porostu. Jestem osobą surową i wymagającą, ale też cierpliwą jeśli zajdzie taka potrzeba. Posiadam arsenał różnych przedmiotów do wymierzania kar: paski, drewniane łyżki i szczotki, packi skórzane, kijki bambusowe i wiele więcej. Przed laniem zawsze przeprowadzam rozmowę oraz stawiam w kącie, gdzie masz czas zastanowić się nad swoim postępowaniem, czekając niecierpliwie na karę. Lubię też różne pozycje: przez kolano, na leżąco, pozycja pieluszkowa. Kręcą mnie także tematy "okołospankingowe", takie jak krępowanie, roleplay (np. nauczyciel i uczennica). Priorytetem jest dla mnie bezpieczeństwo osoby karanej. Jeśli chciałabyś poczuć mój pasek na tyłku albo po prostu porozmawiać odezwij się. Napisz parę słów o sobie, skąd Twoje zainteresowanie spankingiem? Jakie masz doświadczenie (nie martw się, jeśli żadne)? Czego szukasz? Kontakt: mail: wandrzej126@gmail.com GG: 65323020

Gość gość
Chętnie popiszę i spotkam się z kobietą interesującą się spankigiem. Osobiście chciałbym dostać mocne lanie pasem/kablem po tyłku. W zamian mogę odwdzięczyć się tym samym. Zainteresowane panie proszę pisać: spanking.fun@interia.pl

Gość gość
wczoraj z okazji dnia dziecka dostałam w prezencie od partnera super erotyczną sukienkę. To taki żart bo jestem od niego 12 lat młodsza i lubi traktować mnie jak smarkulę. Jak założyłam to uznał że jestem bardzo niegrzeczną dziewczynką, i należy mi się kara. Kajdanki, na łóżko i delikatne lanie naszą nową packą. Lubimy aranżowane sytuacje zabawy akcesoriami bdsm i to była świetna okazja. Lanie zawsze jest delikatne, zabawowe, tylko parę ostatnich razów jest mocniejszych - takie dorosłe próbowanie wytrzymałości, uległości. Lubię to i już w czasie delikatnego etapu nie mogę się doczekać tych prawdziwych momentów, domyślam się jak tym razie je wykona, bo to też za każdym razem jest inaczej.

Gość 100pasow
Dla zaglądających tutaj uległych przygotowałem egzamin 100 pasów. 4 pozycje po 25 pasow, mozliwosc przerwania miedzy seriami. Pozycje: 1. Stojąc pochylona o 90 stopni z pupą wypiętą i rękami za głową 2. Leżąc na brzuszku z poduszką pod biorami 3. Klęcząc na kanapie, fotelu z rękami za głową 4. Leżąc na pleckach z nózkami do góry, rękami zaplecionymi pod kolanami. Bez seksu. Jezeli potrzebujesz po wszystkim oralnie mnie zaspokoić,lub być zaspokojona- do uzgodnienia usmiech.gifegzamin100pasow@wp.pl - lepiej przyjąć lanie od doświadczonego. OD RAZU ZAZNACZAM że brak jest śladów trwałych, naruszeń skóry itp. Jedyne siniaczki które schodzą po 3 dniach. Lanie ma na celu oczyszczenie wewnętrzne z negatywnych emocji i odbywa się w lokum zainteresowanej. Nie pobieram opłat.