Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama smutna

Leże na podtrzymaniu juz 3 dzien

Polecane posty

Gość mama smutna

Pocieszcie mnie.Tak mi smutno,zle

Gość gość
no to faktycznie się należałaś

Gość gość
który to tc? Jakie rokowania?

Gość gość
Chyba DOPIERO 3 dzień. Który tc?

Gość gość
Ale mam leżec do konca ciązy a to jeszcze 8 miesiecy

Gość mama smutna
Jeszcze 8 miesiecy musze lezec

Gość gość
ja cię pocieszę:). w 21 tc wylądowalam w szpitalu z krótką i miękką szyjką:( przepłakałam kilka dni, myślałam ze to już koniec, byłam załamana. dostałam leki na podtrzymanie. leżałam 10 dni. wypisali mnie do domu z nakazem calkowitego lezania, mogłam wstawac tylko do wc. w 29 tc równiez leżałam w szpitalu z zagrozeniem poniewaz dostałam bóli brzucha, lezałam 4 dni. do 37tc leżałam w domu całkowicie, nawet jadłam w łózku, tylko toaleta i do łózka. dostałam odleżyn, zanikły mi mięsnie w łydkach że jak wstawałam to nie mogłam chodzic, mąz mi masował te nogi. A happy end jest taki że urodziłam w 39tc cudownego zdrowego synka z wagą 4300, rodziłam naturalnie i kazdy sie dziwił że po 5miesięcznym lezeniu urodziłam takiego klocka. Ale dałam w siebie wszystko. Synek jest moim skarbem teraz ma 3 miesiące i nie żałuje ani 1 dnia przelezanego. U ciebie tez będzie dobrze, zobaczysz:)

Gość gość
Ja jestem w 32 tygodniu juz od 2 tygodni leze.ale pocieszam sie tym ze mozna juz rodzic w 37 tygodniu

Gość gość
Autorko ja leżałam od listopada do lipca.

Gość gość
Współczuję Ci, cóż mówić, teraz będzie ten czas bardzo się ciągnął, ale parę miesięcy po porodzie to o tym leżeniu zapomnisz. Mam troje dzieci i we wszystkich ciążach musiałam leżeć, było bardzo ciężko, ale za to teraz co bym dała, żeby chociaż jeden dzień poleżeć z książką ;) Życzę cierpliwości i zdrowego dzieciątka :)