Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Kobiet wszystkich ...

Polecane posty

Gość gość

Wiem to okrutne ale nie interesuja mnie kobiety ktora nie sa dziewicami bo kiedy ja mysle o powazanym zwiazku ty pewnie teraz myslisz jak sie tu zabawic z jakims facetem a potem z kolejnym to nie jest wporzadku.Jak sie zabawialas to zabawiaj sie dalej nie interesuja mnie tez zgwalcone rozwiedzione czy tez zostawione jak jestes naiwna to bedziesz naiwna :) a ja takiej nie chce bo to duze ryzyko zdrady i I nie chodzi tu o żadną błonę czy zabawe w rozdziewiczanie . Chodzi o czystość ciała i ducha, po prostu zerowe doświadczenie seksualne. Dla mnie to konieczny warunek żeby się z kobietą związać. Inne odpadają. Może być najmądrzejsza, najładniejszam, najfajniejsza i nawet mogę się w niej zakochać, ale jak nie jest dziewicą to daję sobie z nią spokój. zostawie tylko mail nie bede odpwiadac bo wiem ze zaraz pojawia sie hejterzy etc Blackheartbeat@o2.pl

Gość gość
polski *****cz bez skazy to najwiekszy ulewacz spermy

Gość gość
i czemu zakładasz, że to wszystkie kobiety interesuje?

Gość gość
tak a skad jestes ? nie martw sie tymi nedznymi hejterami to c***y

Gość gość
Hej j jestem dziewicą.. A ty rozumiem jestes prawiczkiem?

Gość gość
We mnie raz ktoś wszedł, więc dziewicą nie jestem, ale sądzę że to wciąż zerowe doświadczenie, weź mnie, weź mnie!

Gość gość
nie jestem prawikiem tylko r*****aka i ****** wszystkie

Gość gość
A ja się brzydzę facetami, więc żaden mnie jeszcze nie dotykał. Jeżeli masz czyste ciało i ducha, to mogę dać ci szansę na bycie moim mężem.

Gość gość
jestes taki perfekcyjny, a moze weźmiesz mnie? ale nie jestem już dziewicą, prosze, weź mnie pod uwagę

Gość gość
szukam prawika :D ,słucha,m nieskazitelnego z nieprzerwana błona :D jestes

Gość gość
haa gorszego c***y nie czytałem , ja p*****le , pokaz mi jaki ty jestes wierny , ile kobiet przeciupałes

Gość gość
facet potrafi byc tak ohydny ze doprowadzi kobiete do zbliżenia, niby sie zakocha robi kobiety za naiwne a poznije o takie scenariusz :D , z jakich pol ty sie wywodzisz? czlowieku małpo

Gość gość
to moja 2 wypowiedz w tym temacie jestem wysokim brunetem 198 cm wzrostu :) piwne oczy geste wlosy duza klata ;) ciekawa osobowosc itd itp wymienie sie zdjeciami z zaintersowanymi Paniami odpowiem tylko na wybrane e-maile

Gość gość
ja szukam kobiety na cale zycie

Gość gość
wal sie na rysko psiaku, a leczysz sie ?

Gość gość
a g****o mnie obchodzisz łajdoku

Gość gość
Co ty autorze pierdolisz?

Gość gość
a nie uważasz że dziewica chętniej Cię zdradzi?

Gość gość
tak masz racje moje cialo jest jakby z kamienia łupanego ale sa dodowy że neandertalczyk byl o wiele bardziej inteligetny pod wieloma wzgledami od homosapiens a jak wiadomo mamy rozne typy inteligecji Rodzaje inteligencji według Howarda Gardnera Inteligencja językowa – umiejętność czytania, pisania i porozumiewania się za pomocą słów, doskonale rozwinięta u pisarzy, poetów i mówców. Inteligencja logiczna lub matematyczna – umiejętność rozumowania oraz liczenia. Najlepiej jest rozwinięta u ekonomistów, naukowców, inżynierów, prawników i księgowych. Inteligencja wizualno-przestrzenna – umiejętność malowania, rysowania, robienia artystycznych fotografii, rzeźbienia lub wyobrażania sobie trójwymiarowych kształtów; doskonale rozwinięta u nawigatorów i artystów. Inteligencja muzyczna – umiejętność układania piosenek, śpiewania, GRY NA instrumencie, pisania wierszy, a także stosowania rymu i rytmu. Szczególnie rozwinięta u kompozytorów, dyrygentów, muzyków. Inteligencja interpersonalna (społeczna) – umiejętność nawiązywania kontaktów; rozwinięta u sprzedawców, nauczycieli i przywódców. Inteligencja intrapersonalna (refleksyjna) – umiejętność skupienia uwagi na swoich uczuciach, umiejętność wyciągania wniosków z przeżytych doświadczeń i umiejętność planowania. Ten rodzaj zdolności wiąże się u niektórych ludzi z wielką intuicją. Inteligencja ruchowa – zdolności manualne oraz umiejętności sportowe; dobrze wykształcone u gimnastyków, tancerzy, rzemieślników i sportowców, a także chirurgów. Inteligencja przyrodnicza – umiejętność rozumienia praw natury i postępowania zgodnie z nimi; dobrze rozwinięta u biologów, rolników i osób działających na rzecz ochrony przyrody.

Gość gość
to ja uator tego tematu znów dzieki wam znów sie usmialem moze zalozycie pordadnie psychologiczna przez interntet :) wasze teskst sa na poziomie 5 latka

Gość gość
stara cie wysrała :D spierdajal mutancie