Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do panow

Polecane posty

Gość gość

zauroczylam sie w koledze w pracy. wychodzilismy razem na piwo, do kina etc jak przyjaciele, az w koncu wyladowalismy w lozku. problemem jest to, ze on ma od 2 lat dziewczyne (z ktora mimo prawie 40lat na karku) ma problemy, widuje ja tylko co tydzien, nie mieszkaja razem. teraz kiedy on wyjechal n wakacje zdecydowalam sie napisac mu dlugiego smsa, ze chce zeby sie na cos zdecydowal (to miedzy nami trwa od 2mcy, znamy sie od 6mcy). jego kobieta przeczytala tego smsa. on mi wtedy napisal: 1: dziekuje, moja dziewczna przeczytala twoje wiadomosci.2: teraz to bedzie koniec 3: nie kontaktuj mnie na razie prosze. w tej samej minucie jak wyslal 3 wiadomosc ja napisalam ze naprawde tego nie chcialam, ze jest mi przykro, czuje sie beznadziejnie, przepraszam, zapytalam czy chce zebym porozmawiala z jego dzieczyna etc. on tylko napisal, ze mam to zostawic jemu i ze wspanialy poczatek wakacji. pisalam do niego jesczeze, zeby sie czegos wiecej dowiedziec..przez 3 dni wyslalam mu 7smsow, na zadnego nie zareagowal. mam pytanie - czy to znaczy, ze jest na mnie zly i nie chce kontaktu, czy potrzebuje czasu na przemyslenie, probuje zowu zejsc sie ze swoja dziewczyna i mnie olewa, czy jeszcze cos innego. bardzo prosze o odp bo zachodze w glowe..

Gość gość
Skoro pojechał na urlop ze swoją dziewczyną, mimo że z tobą wylądował wcześniej w łóżku, to znaczy że na dziewczynie mu zależy, a ciebie traktuje tylko jako przygodę. Prawdopodobnie. x Napisał ci, żebyś na razie dała mu spokój. Pewnie chce załagodzić sprawy z dziewczyną i nie chce byś mu przeszkadzała. Do ciebie się odezwie, jak dziewczyna kopnie go w pupę. Prawdopodobnie.

Gość gość
pojechal, bo urlop mial juz wczesniej zabookowany, jedzie tam tez jego cala rodzina. a ze rodzina i za nia zaplacone, to chyba nie mogla zrezygnowac? myslisz ze to jest jedyny powod, dla ktorego moglby sie nie odzywac? ze chce zalagodzic sprawy z dziewcznyna?

Gość gość
skoro wylądowaliście w łóżku a Ty czegoś chce to albo może Cie olać i wgle nie odpisywać albo zerwać z panna i być z Tobą. nic poza tym a jak nie to coś kombinuje by na finale skrzywdzić.

Gość gość
Ok dzieki.mam nadzieje ze wyjdziecos z tego pozytywnego.tak ciezko poznac kogos w dzisiejszych czasach.wiekszosc ludzi jest sparowanyvh i tkwia w zwiazkach nawet nieszczesliwych bo boja sie samotnosci. Kobiety lapia facetow na dzieci faceci zdradzaja..nikt nie ma jaj zeby byz uczciwym i odejsc. Zawsze ktod cierpi.to takie smutne.nkgdy nie wkoczylabym do lozka zonatemu ale mialam nadzieje ze jak ltos jest nieszczesliwy w zwiazku to sie rozstanie.czy tak nie jest??

Gość gość
Jesteś wiem na spermę a tamtej dziewczyny nie traktuje poważnie tyle.

Gość gość
Dlaczego masz o mnie takie zdanie? Spotykalismy sie ze soba zanim wyladowalismy w lozku po 4mcach znajomosci. Nic nie poradze ze sie zakochalam

Gość gość
Gdyby mu na niej zalezalo, to po co z nia by jechal na wakacje ?! Obudz się i nie miej zludzen, ze jesteś dla niego kims więcej niż tylko panienka do lozka... Odpisal grzecznościowo bo razem pracujecie, ale stopniowo będzie wyplatywal się z tego związku, pewnie już zaluje, ze się z toba zadawal.

Gość gość
Taa i co mam zrozumiec ze facet 40lat chce byc w zwiazku z babka ktora bedzie zdradzac??

Gość gość
A ile ty masz lat , a ona ile ma lat i jak wyglądacie

Gość gość
Ja mam 32 on 40. Co ma do tego jak wygladamy? On jest atrakcyjny ja pracowalam kiedys jako modelka

Gość gość
znajdz sobie kogos wolnego a nie rodzine rozbijasz

Gość gość
On jest atrakcyjny ja pracowalam kiedys jako modelka " xxxx koorfa hit kafe to raczej nie jest tu kazda byla albo jest modelka :D xxxxx ja pierdziu jakie tu zakompleksione kretynki siedza :D

Gość gość
Jaka rodzine ona nawet nie jest jego zona. Tak ciezko zrozumiec ze ktos moze miec pieniadze i dobrze wygladac.nie do pomyslenia w polsce!! Prosze o odp niezawistnych normalych ludzi