Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opada mu

Polecane posty

Gość gość

jest seks, konczy sie seks jego i moim orgazmem, godzine pozniej ja chce, on nie moze, nie staje mu 2 godziny pozniej ja chce, jemu juz staje, zaczynamy, po chwili naklada gumke i mu opada, i chocby nie wiem jak sie pozniej staral, nie staje mu w ogole czy to normalne? z poprzednim facetem NIGDY tak nie mialam;/ wkurza mnie to i mam ochote go rzucic;/

Gość gość
A ile on ma lat?

Gość gość
To miałas ich ze mozna na metry liczyc:):):):)

Gość gość
34, ja mam 31

Gość gość
no nie mialam wielu, jednego przed nim ale w to w nim sie zakochalam i nie sadzilam, ze trafi mi sie jakis wybrakowany w kwestiach seksu;(

Gość gość
Nie jest wybrakowany. Część facetów tak ma i już. Zamiast się czepiać lepiej wymyśl sposób na spełnienie mimo braku penetracji członkiem. Dildo, wibrator, seks oralny, petting - masz sporo opcji do wyboru, więc nie obrażaj chłopaka i nie pisz, że chcesz go rzucić, tylko wyluzuj i szukaj spełnienia innymi sposobami. Albo pierwszy orgazm niech będzie z pettingu/oralnego, a dopiero ten drugi z penetracji.

Gość gość
W wieku 34 moze tak juz byc takie problemy z kolejnym wzwodem. A jest wystarczająco podniecony?

Gość gość
nie ejst tak, ze jak mu opada, to ja juz nie dostaje orgazmu - dostaje innymi sposobami mnie po prostu martwi to, wkurza, denerwuje, irytuje, bo z poprzednim nigdy nie mialam problemow tego typu, tamtem mogl zawsze i wszedzie, nawet 5-6 razy pod rzad i nasze nocki trwaly wiele godzin, a potem nadchodzil ranek i znowu ten jest irytujacy i kompletnie bezuzyteczny zazwyczaj najwyzej raz dziennie, czasami, ale rzadko, 2 x dziennie:( jest podniecony, bo mu w koncu staje, ale opada znowu i on wtedy twierdzi, ze juz nie ma szans, nawet jak chce go podniecic od poczatku, on sie nie daje tam dotknac;/

Gość gość
Kuźwa to ja mam 33 lata i mogę drugi raz po 5-10 minutach, czasem nawet od razu :) Niech zdrowiej się odżywia i moze czas aby zajął się jakimś sportem?

Gość gość
chce cie! :P a tak powaznie - w squasha gra regularnie, biega regularnie i jezdzi na rowerze regularnie jest wysportowany, zdrowo sie odzywia moze po prostu jest za stary na figle juz sama nie wiem;/

Gość gość
Za stary to raczej nie, 30-40 lat to najlepszy wiek dla facetów. Widocznie taki trafił ci się typ i on tak już miał, ma i będzie miał, libido ma słabe, może zbyt mało testosteronu.

Gość gość
Mi staje już po 10 min. ponownie i można dalej, a wiek ? No ma się te ... dziesiąt lat :)

Gość gość
Mam wrażenie, że ty Autorko, chcesz pogadać po prostu o seksie, co ???? chwytliwy tytuł i bingo. Może mu nie staje bo go za słabo podniecasz, bo taki roszczeniowy typ jak Ty może zniechęcać faceta. Daj daj daj ...hahahaha, współczuje mu.