Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YourSlave

Niewolnik szuka pani

Polecane posty

Gość YourSlave

Od urodzenia najbardziej podnieca mnie usługiwanie kobietom, jednak nie miałem jeszcze okazji zrobić tego, o czym od zawsze marzę... Chciałbym choć jednej kobiecie wymasować stopy i robić co tylko Pani mi karzę . Gdyby zdarzył się cud i chociaż jedna pani napisałaby mi że mam przyjechać do niej i służyć jej, byłbym wniebowzięty. Mam 18 lat wiek Pani bez znaczenia, byleby miała piękne stopy w pięknych obcasikach.Mam znajomości w sieci obuwniczej jeśli więc chętną Panią najdzie ochota na niewolnika, i poda numer buta, z chęcią zakupie drogie, markowe i piękne szpilki.Nie chce nic w zamian, chcę tylko sprawdzić czy nadaje się do usługiwania kobietom, to wszystko :) proszę o kontakt na email zioomek201@gmail.com czekam z niecierpliwością :)

Gość YourSlave
Lub proszę pisać pod tematem, sprawdzam wszystko. Jeżeli zgłosiłaby się jakaś anielica z okolic chełma/lublina mogę przyjezdżać codziennie i codziennie służyć mojej pani ;) Kobieta zgłaszająca się na ochotniczkę spełni moje największe marzenie i pozostanie na zawsze w mojej pamięci jako jedna z najważniejszych dla mnie osób. Licze na zainteresowanie.

Gość gość
Pani psychiatra by ci sie przydala,a wczesniej butem w łeb :-) . Mysle ze jestes chory idiot:-)

Gość yourslave
Większość właśnie tak reaguje ale nie mam pojęcia dlaczego. Oferuje swoje usługi kobietom to jest brak zainteresowania. No Panie proszę Was. "Darmowy Sługa" się oferuje

Gość gość
Nie neguje , kazdy ma Jakies "zboczenia" ale zastanawia mnie jedno. Myslisz ze masz to ze wzgledu na Jakies ciezkie przejscia z przeszlosci ? Lub miales nadopiekuncza mame Albo nie miales jej ...? Wybacz ze pytam ale kiedys poznalam Bardzo zamoznego mezczyzne wlasnie z takimi upodobaniami... Zawsze mnie ciekawilo skad to sie wzielo a glupio mi Bylo go o to pytac

Gość YourSlave
Człowiek taki się rodzi :) Usługiwanie kobietom to mój życiowy cel nic nie poradzę, że sprawia mi to przyjemność. Szkoda, że nie spotkałem kobiety, która chciałaby bym jej usługiwał. Ale nie odpuszczę i będę proponował dalej, przecież to nic złego :)

Gość gość
Napisz o sobie na izaewa_68@o2.pl moźe znajdzie się Pani która zechce takiego sługę?

Gość gość
napisz na m oj mail kaz-46@wp.pl to porozmawiamy