Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cheeseburgg

Brzydkie pachy

Polecane posty

Gole pachy niemal codziennie, czasem staram sie zapuscic wlosy by dluzsze ogolic bez takiego podrazniania skory jednak nigdy nie otrzymuje takiej gladkosci jaka bym chciala. Uzywam dobrych zyletek, pianki do golenia, peelingu, kremow do depilacji, delikatnych perspirantow. Mimo to zawsze sa krosty, ciemne kropki, po prostu wygladaja jak nieogolone. To samo tyczy sie łona.. Jstem blondynka, ale mam ciemne owlosioenie. Jakies rady?

Gość gość
ty chyba nie masz wiekszych problemow. Nikogo i tak nie obchodzą twoje pachy ani twoja ogolona c..pa

Gość gość
Proponuję udać się na depilację do salonu kosmetycznego. Miałam niedawno robione pachy pastą cukrową w salonie beauty premium w Poznaniu. Nawet nie musiałam specjalnie zapuszczać włosow, bo jak się okazało wystarczyła długość 3 mm. Podczas depilacji był wyrywany cały włos z cebulką, więc po wyrwaniu miał prawie centymetr długości. Minęło 2 tygodnie, a w tym czasie wyrosły mi moze 2 włoski, która zaraz wyrwalam pensetą. Pachy bardzo ładnie wyglądaja, są gładziutkie i nie widać żadnych ciemnych punkcikow.