Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkk

Pomóżcie bo nie wiem co mi jest ;C

Polecane posty

Gość gośćkk

Od jakiegoś czasu przy podnoszeniu rąk do góry czy machaniu itp, oraz skrętoskłonie przy otworzonej buzi przy oddychaniu pojawia się dźwięk jakby wydobywający się z tchawicy tak jakby te powietrze gdzieś tam bokiem wylatywało? jak byście po szybkim biegu nie mogli tchu złapać tak to słychać nie wiem co mi jest. Nie wiem czy to tchawica czy skąd się to bierze czy z płuc, wspomnę też że mam problem z przegrodą nosową i ciągle zbiera mi się wydzielina i rano ciągle pluje aż mnie na wymioty zbiera i podnosi żołądek może przez to mam coś uszkodzone??

Gość gość
Jest tu jakiś lekarz?

Gość gość
mam tak samo, ale ja ma skoliozę więc najprawdopodobniej zrotowany kręgosłup zniekształca klatkę piersiową i płuca przy skrętoskłonach mam właśnie taki odgłos, to powietrze które jest wyciskane z płuc ty dodatkowo masz albo refluks żołądkowy albo chore zatoki i stąd śluz też miałam problem z przegrodą nosową, dwa miesiące temu zrobiłam operację, ale jak na razie nie widzę różnicy

Gość gość
gość dziś A po co Ci lekarz??lekarz to ci napewno nie pomoze,dlatego jestes tu

Gość gość
miałam prześwietlenie robione ale nic nie wyszło gdzie mam się zgłosić? nic mnie nie boli tylko słyszę to

Gość gość
a czego oczekujesz od lekarza ? że zmieni położenie tchawicy ?