Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostry seks 20, 25, 30..... lat po ślubie

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do małżeństw z długim stażem, jaki jest seks po tylu latach, czy nadal lubicie czy ostro czy często, i jak lubcie się zabawiać, i od czego to zależy...

Gość gość
My (10 lat po slubie) przez jakis czas mielismy gorzej z sexem, teraz wszystko wrocilo i lubimy ostro. Ja uwielbiam np mocny głęboki sex oralny (ja jemu) z trzymaniem za włosy.

Gość gość
Ja dopiero jestem 6 lat po ślubie, jest lepiej niż na początku jeśli Chodzi o seks. Mam nadzieje, ze ta tendencja się utrzyma :-)

Gość gość
Ja 20 lat po ślubie i takie orgie wyczyniamy, że łóżka pękają podczas seksu. Ciągle musimy kupować nowe :D

Gość gość
My 23 lata po. Mój mąż chciałby codzienne, robimy to prawie codziennie bo ja czasem nie domagam a jestem młodsza o 10 lat mój mąż w tej dziedzinie jest niewyżytym ogierem!!!

Gość gość
my 25 lat po ślubie i lubię jak mąż mnie dusi swoimi jajami wpychając mi je do gardła z całej siły gdy leżę

Gość gość
Mój mnie rżnie jak małolatę codziennie no chyba, że coś się ... to robi jakąś małą przerwę. Mi to pasuje i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie szuka po bokach bo ma kiedy chce. Jesteśmy 30-ci lat po ślubie.

Gość gość
My też 30 i 14 razy w tygodniu nie przepuszczam żadnej okazji!!!