Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obiad dwulatka.Co podajecie?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.Jakieś przepisy na makaron itp staram się urozmaicać menu ale pomysłów czasem brak:)

Gość gość
Moje dziecko lubi pulpety ryżowe z warzywami. Warzywa (marchewka pietruszka zielona fasolka) gotuje na parze około 10-15minut , osobno gotuje ryż, później te warzywa blenduje i mieszam z ryżem- formuje pulpety i tak na 5minut wstawiam do parowara, moje dziecko uwielbia je z sosem pomidorowym,.

Gość gość
a mój 1,5 roczny syn jadł dzisiaj cheesburgera z biedronki-pycha,

Gość gość
Gosc 13.48 mam nadzieje, ze to zart

Gość gość
McDnald's ewentualnie KFC:-) A cheesburgery z biedry sa mega,powaznie

Gość gość
To o hamburgerze to pewnie takie nawiązanie do wczorajszego tematu :D

Gość gość
masz 15 miesieczny synek je już to co my, więc mam nadzieje ze dwulatek tez będzie jadł to samo.dzisiaj na obiad była ryba w cieście francuskim i surówka - dla niego zrobiłam tylko pomidory, dla nas dorzuciłam jeszcze inne rzeczy i majonez z jogurtem.

Gość gość
Z tym hamburgerem z biedry tonie zart ale pytanie idiotyczne to odp w tym samym stylu. Jadl ze mna, zjadl niecale pol poszedl spac jak wstal zjadl zupe pomidorowa. Co zlego jest w fast foodach? Nie mowie o barach ale my rowniez mozemy robic szybkie zarcie co w tym zlego? ma dokladnie 19 miesiecy je WSZYSTKO to co my-chyba ze nie lubi czegos. No i nienawidzi ryb-pod kazda postacia. Wiec zastanawiam sie na hamburgerem z ryba. Obecnie ma fiola na punkcie tostow-je codziennie na kolacje. Nie wychowuje dziecka pod szklana kula-jedynie czego nie je/nie pije to zupki chinskie i przeczyszczacz rur (cola itp) no i ogolnie gazowanego nie pije