Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Miesjce miały dwie sytuacje które nie dają mi spokoju. Jestem straszną panikarą jeśli chodzi o ciążę więc potrzebuję po prostu kubła zimnej wody i "ogarnięcia się" ale do rzeczy Sytuacja 1: chłopak miał wytrysk na moim brzuchu (nic nie spłynęło w okolice pochwy) po tym on poszedł po papier aby mnie wytrzeć a ja w tym czasie 2 razy wzięłam trochę spermy na palec aby spróbować jak smakuje jednak wydaje mi się że wszystko zlizałam później gdy chłopak mnie wytarł sama wzięłam od niego czysty papier i tą samą ręką na której miałam spermę dokładniej się wytarłam później przy podnoszeniu się dotknęłam łóżka i dopiero swoich warg sromowych i tu moje pytanie czy mogę być w ciąży? (Wiem że plemniki to nie rambo i wątpię w możliwość ciąży ale chcę aby ktoś jeszcze się wypowiedział) Sytuacja 2: robiłam chłopakowi loda (nie było wytrysku) i po może 5 minutach dotknął penisem moich warg sromowych i być może wejścia do pochwy jednak zanim dotknął wejścia to kilka razy (2 może 3) musnął inne miejsca i tu pytanie czy mógł się wydzielić preejakulat przez który mogę być w ciąży? (Dodam że w czasie gdy mnie dotykał penis mu "opadł" i sytuacja się powtórzyła czyli lód i dotykanie i kilka lub kilkanaście minut później chłopak mieł wytrysk z dala od pochwy)

Gość gość
o bozeee, ile ty masz lat?

Gość gość
nie ma możliwości ciąży, ja bym była kilkanaście razy w ciąży bo miałam podobne zachowania, a nie jestem

Gość gość
Nie to nie jest mozliwe. Zanim zaczniesz robic takie rzeczy dowiedz sie troche na ten temat.

Gość gość
co za różnica ile po prostu się strasznie martwię i liczę na racjonalne odpowiedzi

Gość gość
czytałam bardzo dużo o tym wszystkim w szczególności o preejakulacie i zdania są różne jedni twierdzą że może zapładniać inni że nie i sama nie wiem co myśleć

Gość gość111222
niech już się kończą te wakacje bo dzieciom głupoty w głowach a potem przeżywają na forach..

Gość gość
Kiedy jest w srodku owszem mozesz zajsc ale jezeli robiliscie to tak jak opisujedz to nie jestes w ciazy.

Gość gość
A ty co wiatropylna jesteś czy jak?

Gość gość
a ja myśle ze mogłas zajść

Gość gość
Wiatropylna nie ale jakiś tam kontakt z preejakulatem był możliwy

Gość gość
mogłaś mogłaś zajść pewnie że tak

Gość gość
ja mysle ze na swiecie mamy coraz wiecej Maryi Sw ! blagam was jak to tak ma wygladac to ja wysiadam.

Gość gość
ja mysle ze jestes w ciazy zrob test tylko nie sikaj na niego napluj wtedy poznasz odpowiedz :P