Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarosław79

Parasole grzewcze

Polecane posty

Gość Jarosław79

Czy ktoś się orientuje, czy w Polsce można kupić w ogóle parasole grzewcze - coś jak tutaj http://parasolecaloroczne.pl/ ? Chodzi mi konkretnie o takie parasole, które właśnie będą "podgrzewane" zazwyczaj za pomocą elektrycznych promienników podczerwieni. W Austrii widziałem masę takich parasoli - a w Polsce właściciele restauracji czy hoteli raczej kierują się ceną. Czy się ktoś orientuje czy w ogóle takie w Polsce się dostanie?

Gość Promienniki Gazowe
Zapraszam do zapoznania się z oferta polskiego producenta, na pewno są bezpieczne i niedrogie www.vulkan.com.pl

Gość gość
A jakiś zwykły parasol grzewczy na taras ?

Gość gość
No bez parasola grzewczego na tarasie ani rusz ;-). Nie wiem czemu jeszcze nie wszyscy z niego korzystają bo naprawdę można sobie wtedy przyjemnie posiedzieć w chłodniejsze wieczory. W każdym razie ja swój kupiłam w sklepie 4prestige i jestem z niego bardzo zadowolona. Dobrze grzeje i estetycznie wygląda. Bardzo ważne jest to że ma tak zbudowany palnik że pozwala na sporą oszczędność. Ja to nawet lubię sobie posiedzieć na tarasie i jesienią.

Gość gość
autorze jarosław79 blog z pomysłem, nawet ma potencjał, content : zdjęcia spoko, ale treść?! fatalna! chyba oszczędzali tam na kursie pozycjonowania, pisane jak na kolanie, od niechcenia "itp." "itd." tak się nie pisze jak się chce mieć bloga wysoko w wyszukiwarce

Gość gość
W dajarze jest oferta parasoli grzewczych.

Gość zyga759
Zerknij sobie do sklepu i producenta na: http://maltec.pl/parasole-grzewcze/ . Mają tam wiele ciekawych propozycji godnych uwagi. warto czasem zainwestować w takie produkty godne uwagi. Sprawdzają się dobrze w wielu punktach a nawet czasem koło domu.

Gość gość
Nieoceniona w temacie będzie z pewnością firma www.marax.pl. Tarasowe parasole gazowe Xaram Energy to produkty własne firmy. Są zdecydowanie bardziej efektywne i wydajne w stosunku do produktów tego typu innych producentów. Mam porównanie i wychodzi sporo oszczędniej.

Gość lorna

My mamy parasol grzewczy BROLLY RATTAN z www.activa-grill.pl Bardzo fajnie wygląda, dobrze grzeje no i daliśmy z niego fajna cenę, także po całości jesteśmy zadowoleni z wyboru. Atutem jest też palnik "Eco Plus".