Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mami synek?

Polecane posty

Gość gość

Kobietki czy spotykacie się z mamisynkami? jak sobie z tym radzicie? jestem w związku małżeńskim juz 2 lata i wcześniej czegoś takiego nie zauwazałam u swojego partnera ale ostatnio jego zachowanie jest żenujące. Najchętniej to by chyba zamieszkał ze swoja mamusią.

Gość kocham mamę i tate
ja nim jestem bo kocham swoją mamusie nade wszystko:)

Gość gość
Punkt widzenia często zalezny jest od punku siedzenia i suma sumarum wychodzi tak, ze zaborcze zony zazdrosne o męza o jego uczucia do matki, swoje uczucia przelewaja na swoich synków, a potem cięzko się im pogodzić, ze też muszą go oddac innej i koło się zamyka. Doświadczyłam tego w najbliżej rodzinie, także więcej tolerancji drogie panie, bo to samo bedziecie za jakis czas robiły:) Nie chcecie miec teściowej blisko siebie, to prosze pokazać jej swoją wartość, zaradność - proszę się odciąc od jej kieszeni, domu, majątku, życ na własny rachunek:) , pójśc do pracy i dbac o męza, tylko to działa:) Wtedy zdobędziecie uznanie:), podziw i szacunek. I nie będzie strachu, ze synkowi u was niedobrze, czy krzywda mu sie dzieje, ze sie zacharowuje, bo ma odpowiedzialną zaradną zonę, w której ma wsparcie:) pozdr

Gość gość
maminsynek, nie mami. Nie ma takiego słowa "mami", jest "mamin" ( czyj?)