Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana zdesperowana

Szalone hormony brak ciąży

Polecane posty

Gość załamana zdesperowana

Chciała bym żebyście podzieliły się swoimi historiami odnośnie rozregulowanych hormonów i przedstawiły mniej wiecej swoje objawy, jakie to hormony , wyniki , leczenie oraz osoby którym udało sie zajść w ciąże po regulacji czyli też wyniki,hormony i jakie leczenie . Moje wyniki bez leczenia Rok 2011 TSH 4.43 przy normie 4.2 FT4 20 norma 22 Tu od stycznia do marca brałam authyrox 25 Rok 2012 maj TSH 4.57 norma 4.2 FT4 17.51 norma 22 Bez tabletek Rok 2012 wrzesień TSH 5.42 norma 4.2 FT4 15.76 norma 22 FT3 5,49 norma 6.80 Rok 2013 styczeń TSH 3.51 norma 4.2 No i teraz z 2014 roku zaskoczenie ogromne luty TSH 1,90 norma 4,2 (cieszyłam sie) sierpień TSH ZAŁAMKA 6.08 norma 4.2 No i tak na oniec jeszcze napiszę mam wąsik delikatny włosy na szyji , brzuchu z depilowaniem nóg nie wyrabiam ;/ Na września mam wizytę u endo ginekologa poszukałam w internecie dodatkowe badania pd kątem hirstyzmu i hormonów męskich Mam wyniki Estradiolu i FSH (LH) robione były w 3dc to jest faza folikularna Estradiol 57,17 pmol/l normy są takie 46,0 - 607,0 FSH 5.21 U/l przy normach 3.5 - 12.5 7 dni po miesiączce zrobiłam Androstedion wynik straszny i notatka pogrubioną czcionką aby zgłosić się do lekarza Androstedion 9.4 ng/ml a normy 0.3 - 3.5 Dzisiaj kolejne pobranie krwi miałam robiłam progesteron i prolaktynę wyniki w piątek odbieram boję się bo wiem że będą wysokie Na koniec miesiąca jeszcze pozostały do zrobienia Testosteron , DHEA - S, Anty - TPO i ANTY - TG Czy to wystarczy ? Chcę jeszcze zbadać się pod katem cukrzycy , krzywa cukrowa insulina ... ;/ Mam dość

Gość gość
Współczuję

Gość gość
może to pcos? to i tarczyca za wysoka

Gość gość
Jak dla mnie PCO !

Gość zdesperowanazałamana
Sądzę że nie bo od początku jak chodzę do ginekologa i mam usg to on zawsze mówi że nie ma żadnych zmian jestem zdrowa Odebrałam wyniki prolaktyny robiłam w 21dc wynik 203 a normy od 102 do 496 czyli chyba jest ok Czekam teraz na progesteron , bardzo martwi mnie podwyższony androstedion przecież to już męskie hormony