Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bluxie

Czemu kobiety jestescie takie obludne w preferencjach partnerskich

Polecane posty

Gość Bluxie

No wlasnie. Dlaczego-(zwracam sie do kobiet, nie do jakichs niedojrzalych gimbek bo to to juz wogole tragedia) zawsze gadacie,ze facet musi byc meski,miec zarost,duze bajce,klate, miec meskie hobby, a w rzeczywistosci wiazecie sie z typowymi lamusami z wygladu,ktorzy do tego opisu pasuja jak benzyna do ognia? Nie zenuje was potem to, ze wokol was na miescie np. stoja czy chodza obok tacy ksiezowie z bajek,o jakich marzyliscie, a wy stoicie z takim piciglancusiem ktory jakby mial wyskoczyc na solo z ktoryms z nich to predzej porobilby w majty. Odpowiedzcie dlaczego?Moze za wysoko mierzycie? Odpowiedzcie obiektywnie bo mnie to ciekawi, kobitki. Czy to fajne miec faceta co wyglada jak gimb?

Gość gość
Nie wiemy.

Gość Bunbury
ja mam wrarzenie ze one stosuja czesto regule znana powszechnie jako gladki kvtas w sensie wola wygolonych miekich chlopcow bo nic je w tedy nieuwiera (a juz najlepiej zelbojow - szczyt marzen) ktorzy uzyja miekiej faji. Mimo wszystko nie graij z nimi w 1 lidze bo trafisz na jakas pusta dymke ktora umie tylko rozkladac nogi. Warto znalezc prawidziwa laske ktora nie leci na przyslowiowych grubasow, metro seksualistow, gimbow, pseudoraperow tylko na normalnych gosci, ktorzy dbaja o swoj wyglad, no ale bez przesady.

osoby w związkach zazwyczaj się nie szanują, więc swoich preferencji też nie, ja uważam, że jak partner pizda, to przynajmniej powinien kochanek być męski. pozdrawiam

Gość gość
Facet o urodzie gimnazjalisty? Jako kochanek? Fu, to zalatuje pedofilią ;( Nigdy w życiu!!!