Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 dniowa miesiączka

Polecane posty

Gość gość

witam,mam pytanie co może oznaczać 2 dniowa miesiaczka? 9 sierpnia( dzień przed miesiaczką poleciała mi duża ilość białego śluzu, a 10 kiedy powinnam dostać okres miałam jedynie brudzenie. Później 11 i 12 sierpnia miałam bardzo słaby okres i 14 jednorazowe brudzenie i koniec. Prosze o odpowiedź co może się dziać? dodam ze do tej pory miałam miesiączki trwające 5-6 dni.

Gość gość
u mnie 2 dniowa miesiaczka oznaczala ciaze

Gość gość
naprawdę ??? bardzo bym chciała :) ale boję się nakręcać :/

U mnie też. Zawsze też 6-7 dni i jest obfita, więc kiedy też skończyła mi się po 2 i pół dniach (w dodatku skąpa) to poleciałam po test. I była ciąża :)

Gość gość
to może i udało się i mi :D poczekam do terminu kolejnej miesiączki :D

Gość gość
ja powiem ci tyle tyle że moje miesiączki zawsze trwają 2-3 dni góra przed urodzeniem dzieci i po a jak zaszłam w ciąże z drugim dzieckiem i myślałam że dostałam okres normalnie a wg lekarki nie był to okres to lało sie ze mnie przez 6 dni a o ciąży dowiedziałam się w 11 tygodniu .

Gość gość
to może udało się i mi :) ja teraz powinnam dostać okres 7 września czekam z niecierpliwościa

Gość gość
Zrob sobie test u mnie tez zazwyczaj 4/5dni a teraz spozniona i trwala tylko 2 dni zrobilam 2 testy w obrebie tyg oba negatywne

Gość gość
Ja od 4 cykli mam 2 dniowe @ a ta ostatnia nawet trwała 1,5 dnia. Oczywiście pierwsze co to pomyślałam że może ciąża ( test robiłam po pierwszej takiej krótkiej @ ) ale negatywny. Dodam, że absolutnie nie czuję się na ciążę. Do gina zapisałam się aż na październik i zobaczymy co i czy w ogóle coś się dzieje. Jeśli mi powie że to ciąża to będę na bank w wielkim szoku ale to byłby już ok 4 msc :D

Gość gość
Mam ten sam problem. Moje cykle wahają się od 29 do 31 dni. W 30dc dostałam zamiast okresu plamienia, jedna podpaska praktycznie czysta. Na drugi dzień to samo. Krew wymieszana ze śluzem i to w dodatku widoczna tylko na papierze. Dzisiaj mój 3 dzień i plamienie praktycznie zanika. Dodam, że moje miesiączki trwają 5-6 dni i nigdy nie zdarzyło mi się coś takiego.Nie wiem co o tym myśleć. Z dzidziusia cieszyłabym się bardzo :) a może to tylko zaburzenia hormonalne. Co myślicie ?