Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duzo dzisiaj zjadlam?

Polecane posty

Gość gość

sniadanie 2 krmki ciemnego pieczywa z wedlina i pomidorem II sniadanie jalbko i brzoskwina Obiad barsz bialyz ziemniakiem podwieczorek kisiel kolacja jeszcze nie wiem co jetsem na diecie

Gość gość
spoko obiad proponowalabym jakas piers zkurczaka plus surowka lub jakas marchewka brukselka czy fasolka na kolacje zjedz np. twarozek z warzywami

Gość gość
za malo kalorii jesz

Gość świntuszek obżartuszek
a ja? 2 paszteciki z kapustą, 2 naleśniczki z budyniem, 2 bułki z pasztetem, drożdżówka z bitą śmietaną, jogurt owocowy pitny, 3 kanapki z metką cebulową, 10 wafelków kakaowych, czekam jeszcze, aż mąż przywiezie mi kurczaczki z KFC :)

Gość gość
świntuszek- u mnie to by było mało, przynejmniej kiedys. Jak byłam w liceum to jadłamrano: kiełbasa slaska, ze dwie bułki z serkiem grani, pomidor, harbata. za półtorej godziny drozdzówka, jakis sok, czasem kolejna drozdzówka lub hot dog o 13 obiad w szkole dwudaniowy ok. 17 obiad jednodaniowy, ale ogromny, w domu potem jeszcze np. paczka ciastek I kolacja podobna jak sniadanie

Gość świntuszek obżartuszek
to byli czasy w szkole... też żarłam tak jak teraz, ale byłam szczuplejsza :) 170 cm i 50 kg..., teraz 15 kg więcej :)

Gość gość
wiec jak powinnam jesc?

Gość gość
Ja z kolei moje obzarstwo szkolne- to co opisywałam ograniczyłam mocno, i mam kilka kg mniej, ale wtedy chuda nie byłam , wprawdzie ruszłam sie bardzo duzo, bo inaczej wazyłabym ze 100 kg Moim zdaniem jesli chodzi o dochudzanie to najlepiej jesc ok. 20 % ponizej zapotrzebowanie tylko, czyli nie schodzic ponizej 1500 kcal. Dieta 1000 zy 1200 kacl juz dawno zostala odwołana, jako zła, ale w swiadomosci wielu ludzi pokutuje