Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiggyShue

topik dla lubiących żreć

Polecane posty

Gość PiggyShue

i którym z tym dobrze :) proszę o dzisiejsze jadłospisy, zaczynam ja: jajeczniczka z pieczarkami z 3 jajek, do tego bułka pączek z marmoladą paczka herbatników schabowy z ziemniaczkami i buraczki na ciepło 2 lody rożki kit katy coś jeszcze potem, czekam, aż zgłodnieję

Gość gość
A jaka waga i ile wzrostu?

Gość gość
172cm 64 kg

Gość słonecznie z Poznania
Dołączam się :D Niestety jak na razie zjadłam bardzo mało, ponieważ jestem w pracy od rana, a mianowicie: - trzy podwójne kanapki z chleba tostowego - dwa rogaliki z serem i szynka z Piotra i Pawła - jednego cheeseburgera z Mc Donalds Na obiad jak wrócę zjem paczkę pierogów z truskawkami (z mrożonki) i pewnie jakieś kanapki do tego. Mam jeszcze banana, ale zostawiam go na jutro na śniadanie, bo wiem, że nie będę miała czasu nic robić ;) Ja w ogóle mam tak, że czasami jem za trzech, a czasami przez cały dzień dwie kanapki. Co do wagi - 165 cm wzrostu, 59 kg.

Gość PiggyShue
jak fajnie, już mam dość czytania o tym odchudzaniu się, ciągle to samo, "jestem gruba" to jest takie nudne. od razu lepiej i przyjemniej się czyta o tych smakołykach :)

Dołączam się :D Niestety jak na razie zjadłam bardzo mało, ponieważ jestem w pracy od rana, a mianowicie: - trzy podwójne kanapki z chleba tostowego - dwa rogaliki z serem i szynka z Piotra i Pawła - jednego cheeseburgera z Mc Donalds Na obiad jak wrócę zjem paczkę pierogów z truskawkami (z mrożonki) i pewnie jakieś kanapki do tego. Mam jeszcze banana, ale zostawiam go na jutro na śniadanie, bo wiem, że nie będę miała czasu nic robić ;) Ja w ogóle mam tak, że czasami jem za trzech, a czasami przez cały dzień dwie kanapki. Co do wagi - 165 cm wzrostu, 59 kg.

Gość gość
Dopisuje się tutaj!

kocham jeść :P mój dzisiejszy jadłospis: płatki z mlekiem+ananaski kondensowane, dwie kanapki z szynką,paczka chipsów, banan, ryż+pieczone udko+mizeria, 2 czekoladowe cukierki, 3 landrynki,jajecznica z kukurydzą+kanapka z szynką:D

dodam że mało dziś słodyczy zjadłam :) moja waga 55 wzrost 165cm :D jedzenie daje mi radość, kocham jeść!!! :)