Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rocznica ślubu

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Niedługo mamy z mężem 1 rocznice ślubu no i właśnie tu jest problem tego typu, że nie wiem co mu sprawić :| wiem, wiem.. romantyczna kolacja przy świecach, sexy ciuszek w sypialni ale... mamy 6,5 miesięcznego szkraba a mieszkamy bardzo daleko od rodziny (450km) więc z kolacji nici. Sexy ciuszek-ważę tyle ile przed ciążą więc niby ok, z tym że chciałabym aby to był prezent dla niego a nie dla mnie tym bardziej że taki koronkowy ciuszek mam już w domku... Zegarek również odpada bo poprostu nie nosi zegarków. No i z kasą też krucho, jak to przy małym dziecku. Wolałabym zrobić coś sama, ale co?? Już sama nie wiem;/

Gość gość
Ale po co ten cały cyrk? My mamy siebie i to nam wystarczy, zrobiliśmy grilla dla rodzinki i było super

Gość gość
gość dziś Witajcie. Niedługo mamy z mężem 1 rocznice ślubu no i właśnie tu jest problem tego typu, że nie wiem co mu sprawić :| wiem, wiem.. romantyczna kolacja przy świecach, sexy ciuszek w sypialni ale... mamy 6,5 miesięcznego szkraba a mieszkamy bardzo daleko od rodziny (450km) więc z kolacji nici. Sexy ciuszek-ważę tyle ile przed ciążą więc niby ok, z tym że chciałabym aby to był prezent dla niego a nie dla mnie tym bardziej że taki koronkowy ciuszek mam już w domku... Zegarek również odpada bo poprostu nie nosi zegarków. No i z kasą też krucho, jak to przy małym dziecku. Wolałabym zrobić coś sama, ale spieprzxaj idiotko muisz sie powtarac !

Gość gość
Gdyby było cieplej zaproponowałabym rodzinny piknik a tak sama nie wiem.