Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój byly facet spotyka się z moją przyjaciółką

Polecane posty

Gość gość

moja przyjaciólka nawet nie byla laskawa mnie o tym poinformować. On jej opowiada jak bardzo bylam dla niego wazna, ale jestem przekonana że chce ją po prostu wyruchać. rzygać mi się chce.

Gość gość
ale co cię boli? Że wolny facet i wolna kobieta zaczęli się spotykać?

Gość gość
a jak my ci mamy pomóc? olej ją i jego im szybciej to zrobisz tym lepiej dla ciebie

Gość gość
to mnie boli. wiem jestem nienormalna. i bezsensowna. musze o tym zapomnieć.

Gość gość
ale czasami nie mogę wytrzymać tak bardzo mnie to boli bo byłam w nim chyba zakochana, on mnie puścił kantem. a tej lasce nie do konca ufałam i jak widać miałam rację. boli.

Gość gość
Sa wolni a ona cię nir poinformowala bo boi się twojej reakcji, z tego co widać słusznie

Gość gość
ta, bolało mnie jeszcze to ze w czasie gdy zaczynała z nim flirtować ze mną rozmawiała, mówiłam jej że mi na nim wciąż zalezy, ze jest dla mnie bardzo wazny, ona poddawała to w wątpliwość (!!!!) głupiutka głupiutka ja nie mogę wytrzymać. straciłam i facea i przyjaciólke.

Gość gość
wymienił mnie na lepszy model! boże, no i dobrze ze się z nim nie ozeniłam ani nic na pewno zrobiłby to samo. ale czuje sie zle................. czuje sie nikim. kompletnie zaniedbalam moje zajecia, straciłam głowe, płacze, słucham muzyki całe dnie. nie moge tego zniesc

Gość gość
czuje ze potraktowali mnie jak kompletne nic. i tak sie czuje.

Gość gość
Taaa teraz nagle ci zależy bo on zaczyna się kręcić kolo innej skoro ci zależało to trzeba było walczyc o zwiazek

Gość gość
on był dziwny, poza tym ja wtedy wyjechałam do niemiec. chciałam się zastanowić. mialam wrazenie ze on przy mnie podrywal inna dziewczyne. boze, jaka bylam glupia.

Gość gość
chciałam zeby to on zawalczyl, w zamian mam to. po prostu totalne upokorzeni, on postepuje ze wszystkimi jak chce, ma ich na zawolanie, ludzie traca dla niego glowy.

Gość gość
musze o nim zapomnieć ale jest mi tak cięzko, chce mi się wyć, byłam taka naiwna! nie wiem co robić ze sobą! nie wiem jak mogłam być tak ślepa i dawać się wykorzystywać wszystkim dookoła. nie moge tego wytrzymac.

Gość Jakie to żenujące
Nie używaj tego słowa "przyjaciółka" przecież ona nigdy nią nie była. Nie wierze w żadną przyjazń, zwłaszcza dziewczyny z dziewczyną.Gdy miałaś chłopaka trzeba było odsunąć się od niej.Takie są wredne dziewuchy - niestety.

Gość gość
nikogo to nie obchodzi. nie wiem co robić. moze przejde sie do psychoterapeuty znow.

Gość gość
Teraz to przeczekaj jesli się nic nie rozwinie czyli będzie sam to wtedy z nim pogadaj moxe jeszcze wrocicie do siebie jak ma kogos to trudno nic nie poradzisz

Gość gość
ja myslalam ze cos razem tworzymy. ze jest jakiś kod lojalności. cokolwiek. bylam tak kurwesko naiwna, tak hardcorowo naiwna. ona jest tak przebiegła ja tak głupia. kiedys ta laska bedzie waszym psychoterapeutą. bójcie się1

Gość gość
nie umiem z nim rozmawiać. czuję się urazona, obraził mnie i moja dume. wyslalam mu pare niemiłych emaili. no nic trudno.

Gość gość
muszę zapomnieć. ale szerze mówiąc czuję się ofiarą i czuję ze tak już zostanie na całe życie. ze bede ofiarą.

Gość gość
to nie jest twoja przyjaciółka

Gość gość
teraz mam wrazenie ze zawsze obok mnie byla przebiegla postać ktora chciala mnie wykorzystac. mam takie wrazenie. szczerze mowiac- nieco ja nawet zaczelam podziwiac ze byla tak sprytna. ale jest to tak odmienne od tego kim jestem ja.. jestem nikim, nie umialam temu zaradzic

Gość gość
aha! oni się spotykają aby ona mogła mu zrobic psychoterapię. ta pierdolona dwójka powoduje że nie mogę o tym zapomnieć.

Gość gość
Co innego gdyby cię zdradzil, on jest wolny i może robić co chce to twój byly facet a nie mąż narzeczony itp moze są sobie pisani

Gość gość
tak, tak pisani. no tak. mam wrażenie ze moze i bylismy sobie pisani a nawet nie zdarzyliśmy tego sprawdzić. co to znaczy pisani? moim zdaniem ta laska da dupy kazdemu

Gość gość
dobra, muszę z tego wyjść, nie wiem jak.

Gość gość
Nue wiesz czego chcesz i zachowujesz sie jak pies ogrodnika sama nie chcesz i konmus nie dasz

Gość gość
chciałam zeby o mnie powalczyl, a w zamian on zabral sie za moje przyjaciolki. ohydne. mialam mu to powiedzieć - udowodnij ze mnie chcesz? sama juz nie wiem.

Gość gość
jaki kurwa pies ogrodnika? nie czuje sie psem ogrodnika. jestem po prostu zazdrosna.

Gość gość
moj byly zaraz po rozstaniu byl z moja no i jego przyjaciolka, rozstali sie zaraz zaczal byc z kolejna z moich kolezanek, potem nastepna i teraz jest z kolejna moja kolezanka :D przynajmniej wiem jakie mialam kolezanki:D

Gość gość
jak lubia odgrzewane nalesniki to ich sprawa...:D