Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co pomyslelibyscie o dziewczynie ktora sie tak ubiera to byla megoo faceta

Polecane posty

Gość gość

otóż ona ma juz po 30stce a nosi dlugie wlosy i zawsze ubiera sie w skórzane płaszcza do kolan a do tego skórzane torebki i skórzane buty(jakies takie ws tylu kowbojek) prawie cala w skórze... czy to wg was nie obciach?? laska ma 34 lata i tak sie ubiera a teraz uwaga hit:NIE JE MIĘSA BO KOCHA ZWIERZETA a skore nosi..czy tonie hipokryzja?

Może nosi skórę ekologiczną? Jestem wegetarianką i noszę tylko i wyłącznie skórę syntetyczną.

Gość gość
możliwe, że to skóra syntetyczna. I ubieram się podobnie (tylko włosów nie mam długich) więc mnie się podoba.

Gość gość
ALE DLUGIE SKORZANE PLASZCZE SA NIEMODNE DAWNO

Gość gość
może nie myśli tylko o modzie wyglądzie jak Ty i dlatego jest obecną a Ty była

Gość gość
to znowu ty z tym skorzanym plaszczem, wyrzuc wreszcie to tr***lo i nie zawracaj ludziom gitary!!!!!!

Gość gość
i co z tego? Najwyraźniej ona takie lubi, do tego takie płaszcza wyglądają świetnie.

Gość gość
JEST JUŻ PO 30-STCE no faktycznie, stara, niech już się do trumny szykuje :O to młoda kobieta!! super wiek !! sama mam 35 lat i owszem, mam pierwsze zmarszczki i piersi już nie są tak pełne i jędrne jak kiedys, lae figurę mam lepszą niż np 15 lat temu, poważnie. dużo cwiczę i eksponuję ładne ciało obcisłymi ubraniami. noszę skórę i okazyjnie glany na koncerty metalowe z moim mężem, który ma 36 lat i włosy do polowy pleców :)

Gość gość
No i o to chodzi!!! Super wypowiedź powyżej. Ja też 35-latka. I też nie wybieram się jeszcze w stronę cmentarza...

myślałam że laska pół naga chodzi i dlatego sensacja. niech sobie chodzi w czym chce, niektórzy są rozsądni i mają w dupie modę. chociaż wegetarian nie lubię :P