Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcębyć

Czy to może być ciąża? Pomóżcie

Polecane posty

Gość chcębyć

Współżyłam z mężem- stosunek przerywany. Dostałam okres o czasie, który trwał 2 dni. Pierwszy dzień brązowe plamienie, drugi dzień jedno jasnoczerwone chluśnięcie i po tym był już śluz, taki jak płodny. Oprócz tego cały czas czuję kłucie i pobolewanie brzucha jak na okres. Mam też inne objawy ciążowe ale możliwe, że urojone więc piszę o faktach:) Podejrzewałam, że ta niby miesiączka ( 16sierpnia) to plamienie implantacyjne ale zrobiłam już dwa testy i wyszły negatywne. I już sama nie wiem. Czy to jeszcze za wcześnie? Poza tym nadal mam ten śluz, który wygląda jak płodny, może zaraz po okresie miałam owulację?

Gość gość
nie jestes w ciazy !!!! bez pelnego stosunku nie ma ciazy ile razy mozna to mowic !!!

Gość gość
poroniłaś.

Gość gość
wiem o tym ale zawsze są wyjątki od reguły, które osobiście znam więc nie pisz, ze to nie możliwe

Gość chcębyć
tak poroniłam :P

Gość chcębyć
A tak na poważnie, proszę o wypowiedzi osoby, które maja jakieś doświadczenie.

Gość gość
to tez sie wypowiadam, nie jestes w ciazy !! poki stosowalam seks przerywany nie bylam dopiero gdy doszlo do pelnego seksu jestem w 15 tyg. ..;]

Gość gość
Gratuluję :) moja koleżanka stosując stosunek przerywany wpadła więc mam wątpliwości

Gość gość
ja nie wiem jak wam sie udaje tak wpasc naprawde !

Gość gość
ja tez nie wiem jak to jest możliwe, ale jednak wpadłam w wieku 18 lat :) można ? Można

Gość chcębyć
Czy ktoś się jeszcze wypowie? Mierzyłam temp. w pochwie 37,4 ale jednorazowy pomiar nic nie znaczy, poza tym jak dostałam owulke zaraz po okresie to tak może być. A czy, któraś tak miała-dni płodne zaraz po okresie?

Gość gość
zrób bete

Oczywiście, że można zajść w ciążę nawet jeśli partner nie kończy w Tobie. Jeszcze przed wytryskiem pojawia się wydzielina, w której już są plemniki... Ja bym poczekała parę dni i zrobiła znów test albo tę betę.

Gość gość
niestety można zajść w ciążę przez stosunek przerywany, u nas tak było kilka lat się udawało, aż kiedyś po upojnej nocy z alkoholem, mąż chyba nie do końca panował nad sobą, i teraz jestem w 26 tyg ciąży:)

Gość chcębyć
zrobiłam bete ale wynik dopiero w poniedziałek, trafiłam na beznadziejne laboratorium :( jak to nie ciąża to pewnie coś gorszego bo czuję się fatalnie :( Dziękuje za odpowiedzi :)

Gość gość
Miałaś okres. Wiec nie rozumiem

Gość chcębyć
To przeczytaj ze zrozumieniem. Czy okresem można nazwać jednodniowe chluśnięcie krwi, kiedy ma się normalnie 5-7 dni obfity okres?

Gość gość
A słyszałaś o skąpym okresie albo jego braku co zdarzyć się może każdej kobiecie ? Albo o cyklach bezowulacyjnych gdzie jest takie właśnie małe krwawienie? To może poczytaj więcej na ten temat

Gość gość
ludzie kochani pewnie ze mozna zajsc w ten sposob ale powiem wam ze ja przez 6 lat nie stosowalam zadnej antykoncepcji tylko jakby to powiedziec: szybkie wyciaganie ;/ i mimo iz nie zawsze sie zdarzylo tak do konca wyciagnac i czesto poleciala juz sama sperma do srodka to uwierzcie mi ze przez te 6 lat nie zaszlam w ciaze . wiem tez ze wszystko z nami jest w porzadku bo za pierwszym cyklem staran udalo nam sie z dzidzia i to niestety w tym przypadku musialo dojsc do pelnego stosunku !!!

Gość gość
A słyszałaś o tym, że jak kobieta ma swój stały cykl i nie zdarzają się jej żadne anomalie, może mieć obawy związane z jednodniowym okresem ? To takie trudne do zrozumienia ? Niektóre baby z tego forum udzielają tak żałosnych odpowiedzi, że aż dziw bierze.

Gość chcębyć
Chciałam napisać tym niedowiarkom:) Wczoraj nie było wyniku mojej bety, dziś odebrałam beta ponad 400 ! Jestem w ciąży. Pomimo stosunku przerywanego, pomimo 2 dni plamień w dniu miesiączki. Jestem w ciąży. Więc wszystko jest możliwe:)

Gość gość
to gratuluje;) widocznie twoj facet nie ma wyczucia i nie w pore wyciagnal ;P

Gość chcębyć
Wyciągnął bo robi to od 8 lat:P po prostu taki maly jeden plemnik chuligan się przyplatał i zadziałał:P

Gość gość
Ja słyszałam ze wysoka beta to nie tylko ciąża ale może być oznaką jakiejś choroby.

Gość chcębyć
A dokładnie było to tak, kochaliśmy się bez gumy i postanowiliśmy już skończyć, wtedy on założył wtedy dalej się kochaliśmy i po jakims czasie wytrysk. Wiec to nie było tak, że ledwie zdążył wyciągnąć. Także dla tych, które nie chcą mieć dzieci, niech to będzie przestroga :P

Gość chcębyć
oczywiście różnie to bywa z betą, dlatego jutro ginekolog i będzie wszystko widomo,robiłam tez wszystkie badania morfologie, mocz, cukier i są ok. Bo ja myślałam że jestem chora właśnie, na końcu pomyślałam o becie.

Gość gość
STOSUNEK PRZERYWANY TO NIE FORMA ANTYKONCEPCJI

Gość gość
pewnie, ze nie ale dla tych, którzy wahają się z decyzją, to jest tak jakby antykoncepcja bo ciężko w ten sposób zajść w ciążę, a jak się zajdzie to rozpaczy nie ma