Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dave_Gahan

Dlaczego żadna Polka nie ma znanego zagranicznego męża ?

Polecane posty

Gość gość
mniej zaburzoną niż 90% naszych polskich męzczyzn ;)

Mąż Liszowskiej to hotsztapler, cwaniaczek i do tego bankrut. Anja Rubik jest 1000 razy bardziej znana niż jej facet, to on może chwalić się, że ma znaną żonę, a nie odwrotnie. Mało kto zrozumiał moją intencję. Jedyny dobry przykład to Jean Reno i może ten gość z Bad Boys Blue (choć jego sława skończyła się 20 lat temu).

Gość dr mgr inz pani Jolanta
Alexandra Stan nie jest zadna megagwiazda. No chyba, ze w Rumunii i nie jest to zlosliwy komentarz

Tak jak przeczuwałem- już zaczyna się hejt wobec Polaków. Ja chciałem po prostu dowiedzieć się, czemu Polki nie mają facetów z absolutnego topu, w przeciwieństwie np. do Czeszek czy Rosjanek.

Gość gość
może w Polsce jest znana, jej mąż jest znanym i popularnym modelem na świecie. Co do twojego pierwszego wpisu - ja tych "sławnych żon" nie znam, znaleźć o nich za dużo też nie mogę, więc trochę naciągane. Tak naprawdę to chyba tylko Polański miał sławną żonę (zanim rodzinka Mansona ją zabiła).

Gość gość
Autorze, jeśli panna Stan jest dla Ciebie większą gwiazdą niż np Wilson to nie chodzi Ci o dyskusję, tylko o bicie piany. Dyskredytujesz podawane przez nas przykłady podczas gdy Twoje są znacznie gorsze (żona Sikorskiego jest znana, ale tylko wśród osób, które interesują się jej dziedziną, do "gwiazdy" jej bardzo daleko).

Gość gość
kot bawiący się włóczką będzie miał dwa razy tyle. Jak na wideo sprzed 4 lat i to piosenki która była "hitem lata" to słabiutki wynik.

Gość gość
Stan jest piekna kobieta ale do gwiazdy swiatowego formatu, takiej z najwyzszej polki naprawde jej daleko. Zadna z niej Beyoncé czy Rihanna

Umówmy się, że modeling to jednak domena kobiet. Nawet najbardziej znany model nigdy nie będzie tak popularny jak średnio-znana modelka. Rubik to jest absolutny top, na pewno dużo bardziej znana niż jest facet. Nie tylko w Polsce. Żona Sikorskiego może nie jest gwiazdą popkultury, ale jest bardzo wpływowa, z gigantyczną pozycją społeczną. 224 miliony na YT to bardzo dobry wynik. Z Polski najwięcej ma Donatan (5 razy mniej). Alexandra Stan jest bardziej znana w świecie, niż jakakolwiek Polska piosenkarka.

Gość gość
to jest ta sama kategoria gwiazd co O-Zone swego czasu, moim zdaniem żadna gwiazda (dlatego jej nie znałam).

Stan to światowa gwiazda. Może nie tak znana jak Rihanna czy Beyonce, ale też nie jest to Doda Elektroda. Ma ponad 3.2 miliona polubień a fejsbuku (taka Doda ma 10 razy mniej). Gdybym dobrze poszukał, to bym znalazł 100 innych przykładów (ktoś słusznie zauważył jeszcze żonę Polańskiego), tylko po prostu nie nadążam odpisywać, a zaraz muszę wyjść.

Gość gość
siostra Dagmary Dominczyk (zony Patricka Wilsona) tez jest zona znanego amerykanskiego aktora - Scott Foley (pewnie autor go nie kojarzy i powie ze to nikt, ale w Stanach jest naprawde znany)

Gość gość
nie porównuj tego do polskich gwiazdek, równie dobrze mógłbyś mówić o jakiś małych gwiazdkach ze Słowacji czy Arabii Saudyjskiej. Jak ludzie robiący sobie krzywdę są bardziej popularni na youtube to nie jest żadną gwiazdą.

Scott Foley- nie znam gościa, spojrzałem na filmwebie i coś tam zagrał, ale do Jacka Nicholsona mu trochę brakuje ;) Dużo jest Polek, które mają średnio znanych aktorów, ale mi bardziej chodziło o najwyższą półkę z możliwych. Typu najbogatsi sportowcy czy magnaci finansjery. Nie chodziło mi tu o licytację. W końcu Polacy to cebulaki i pijaki, których nikt nie chce, a Polki to rozchwytywane na świecie idealne żony ;) gość dziś Porównałem piosenkarkę do piosenkarki. Ty z kolei porównujesz teledyski muzyczne do filmików o słodkich kotach... To są osobne kategorie, których nijak nie da się zestawić. Znajdź mi jakiś teledysk (MUZYCZNY!) z 225 milionami wyświetleń, który nagrała "nieznana" osoba.

Gość gość
problem z tym polega na tym, że ... nie znam tych osób tak jak nie znałam tej "gwiazdy" :D

Wypowiedź przedmówczyni-wyroczni do spraw popkultury idealnie zwieńcza ten wątek :D Jest 14:00 koniec pracy. Dzięki za "dyskusję". Każdej komentującej życzę, żebyś to Ty była "tą pierwszą", która złowi prawdziwą grubą, zagraniczną rybę. Pozdrawiam :-*

Gość gość
ale czemu ktoś ma chcieć łowić "grube ryby"?

Gość gość
gangnam style ma 2,067,049,623 wyświetleń w dwa lata...a nikt o tym gościu nie słyszał przed tym głupim utworkiem.

Gość gość
Dave_Gahan dziś Scott Foley- nie znam gościa, spojrzałem na filmwebie i coś tam zagrał, ale do Jacka Nicholsona mu trochę brakuje oczko.gif Dużo jest Polek, które mają średnio znanych aktorów, ale mi bardziej chodziło o najwyższą półkę z możliwych. x I strzelasz sobie sam (sama) gola. Panna Stan najwyższą półką z pewnością nie jest.

gość dziś Głupkowate pytanie. gość dziś Co to ma być za przykład? Teraz znają go wszyscy, własnie dzięki tym wyświetleniom. Teraz naprawdę lecę. Całuski i nie spinajcie się tak :P

Gość gość
nie głupkowate, nie każdemu zależy na tym żeby mieć "grubą rybę" z jednym hitem na youtube, za parę lat to będzie równie prestiżowe osiągnięcie co mąż "gwiazda sprzed 20 lat"

Gość gość
Michal wisniewski

Gość gość
bo polki to dla zagraniczniakow ostatecznosc, jak juz nie maja innego wyboru. tacy bogacze wola towar wyzszej jakosci.

Gość gość
zaburzoną osobowość to masz ty,mówisz nie prawdę,siejesz plotki o tym wokaliście bbb,było oświadczenie wydane dlaczego zakończył współpracę z pozostałymi członkami zespołu,wystarczyło przeczytać,nawet nie dorastasz swoją osobowością temu wokaliście do pięt.

Gość gość
Ma zaburzenia emocjonalne i to są fakty. Jeśli wierzysz w oficjalne oświadczenia to idź Jarkowi majtki zmieniać.