Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotanaaaa

Zostałam zgwałcona 4 razy w życiu

Polecane posty

Gość zdruzgotanaaaa

Chce to z siebie wyrzucić. Mam 22 lata i byłam ofiarą gwałtu aż 4 razy :( Pierwszy raz zdarzyło mi sie to jak miałam już 15 lat :/ Byłam na imprezie, mieli być tylko ludzie ludzie z gimnazjum, ale jak wyszłam tak zwani 'drechy' zaciągneli mnie do auta, wywieźli z miasta i jeden mnie trzymał, drugi zgwałcił. To najstraszniejsze moje przeżycie. Nikomu się nawet nie przyznałam :/ Byłam za młoda, nie mogłam powiedzieć rodzicom, straciłabym całą dumę! Potem 2 razy zgwałcił mnie mój "chłopak". Raz po kłótni był pijany i mimo moich protestów wieczorem po prostu mnie zgwałcił. Potem błagał na kolanach o wybaczenie, a ja głupia wybaczyłam bo go kochałam, nienawidze sie za to! Kilka tygodni późnij wrócił do domu pijany i nic nie mówiąc zgwałcił mnie. Potem ja płakałma w łazience, a on sobie zasnął. Tym razem była policja, poniósł kare, ja dostałam nawet policyjnego psychologa ale nic mi nie pomógł. 4 raz był pół roku temu :/ Jakiś bandyta złapał mnie w nocy na ulicy i zaciągnął do piwnicy... Znowu policja, znowu psycholog ale to nic nie dało. Zawsze starałam sie być silna ale teraz obiecałam sobie, że jeśli dojdzie do następnego razu to sie zabije. Teraz żyje tylko dlatego, że boje sie śmierci. Moja psychika jest zniszczona, mam depresje, ale nie stać mnie na leczenie psychiatryczne i leki. Znaczy czasem tylko biorę clonazepam i kodeine we własnym zakresie. Ale stram się żadko. Chciałabym się wyprowadzić, zacząć od nowa. Teraz jestem u siostry w Szwecji w wakacje. Sprzątam w hotelu. Chciałabym uzbierać troche pieniędzy żeby wynająć mieszkanie i też sie przenieść do Szwecji na stałem, mam nadzieję że już w listopadzie. Chce w końcu zacząć żyć.

Gość zdruzgotanaaaa
Skad wiedziałes?

Gość zdruzgotanaaaa
A wy byscie takie cos wymyslili?

Gość gość
dość słabe i wyczuwalne prowo . 0/10

Gość zdruzgotanaaaa
Przestańcie sie podszywać. Ludzie są okropni, jak nie zapłacisz psychologowi to nikt cie nie posłucha ttylko ośmieszy. Nie chce wierzyć, że ten świat jest prawdziwy.

Gość gość
Jeśli nie zaszłaś w ciąże i nie masz trwałych obrażeń to odrzuć to i zapomnij . Wolałabym przeżyć to co Ty niż to co mi robili

Gość gość
Co nalezy zrobic z oblesnym ciotowatym prawikiem ktory zaklada topy o gwaltach zeby sie trzepac i pisze jako dziewczyna? 1.Wkrecic mu srubokret w jego malego chujka zeby nie robil kiedys problemow dziewczynom w realu? 2.Oblac mu wrzatkiem albo kwasem jaka i fiutka mikruska 3.Wsadzic mu chujka miedzy drzwi albo do szuflady i mocno przytrzasnac 4.Napuscic na niego bande pedalow zeby go wyjebaly bo skoro pisze jako dziewucha to zadna kobieta nie bedzie go chciala

Gość zdruzgotanaaaa
A co powinnam poprawić zeby nie było wyczuwalne?

Gość gość
@16.10 a co ci robili? tego sie nie da odrzucić to wraca po latach :(

Gość gość
Gość 16:16 radzę ci się leczyć tępa babo skoro wszędzie widzisz prawikow

Gość gość
16.10 opisz dokladnie i pikantnie to sobie autor topiku bedzie mogl zwalic bo to go jara.

Gość zdruzgotanaaaa
Ale mam podniete teraz jak to czytam ze same mi rączki lecą do mikrofiutka :D

Gość gość
Nie chcę mówić co mi robili znęcali się nade mną psychicznie i fizycznie. Zabierali mi to co najważniejsze zdrowie i nie dawali się uczyć. Myślałam że jak wyjdę z domu to wszystko będzie w porządku. Nie wiedziałam że codzienny ból tak wpłynie na moje zdrowie

Gość gość
też byłam molestowana ale to mnie nie obchodzi bo mi na nich nie zależy. Było minęło

Gość gość
Mnie też mój były facet zgwałcił, na szczęście jest już byłym bo to mega toksyczny typ był.. Ale ten gwałt jakos bardzo nie odbił się na mojej psychice na szczęście

Gość gość
Efekty imprezek dla uchlanych nedznych przyglupow i zadawania sie z kims. Lepiej nie sngazowac sie w zadne znajomosci bo zaesze koncza sie jakims gownem. Ale wyprane mozgi tepakow nigdy tego nie zrozumieja a tych madrych ktorzy z nikim sie nie zadaja beda wysmiewac*****er/dolic o nich "nolify" BUAHAHAHAHA :D

Gość gość
Dokladnie. Ale co jest najsmieszniejsze to to ze to zadawanie sie nie jest niczym fajnym a wrecz przeciwnie. No bo co mozna robic z innymi? Tylko obrabiac sobie duupy za plecami i uchlewac nedzne ryje. I tylko to kazdy tepak robi. Hihihi.