Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majanna123456

nudności

Polecane posty

Gość majanna123456

Czesc wam . Mam nadzieje ze mi pomożecie Kobietki. Od kilku dni około 6 spóźnia mi się okres . od tych 6 dni jest mi nie dobrze przez cały dzień , jak nie zjem mam nudności lub po jedzeniu je mam. W czasie jedzenia nie. Towarzyszy mi od czasu do czasu przy tym klucie brzucha. Ostatnio jeszcze miałam puls 122 w spoczynku . Dodam że z chłopakiem nie zdecydowaliśmy jeszcze się na seks wiec uprawiamy peeting. Zawsze spuszczal mi się na rękę wiec chyba nie było możliwości zapłodnienia i zawsze po tym mylam ręce. Wiec chyba ciąża odpada. . Plemniki dosc szybko gina .Czemu mam te straszne nudności pomocy i nie mam okresu . ?

Gość majanna123456
Ale przecież my nawet seksu nie uprawialismy. I w dodatku nie miał nigdy na dloniach plemników kiedy wkładał mi je do pochwy . Poza tym miałam dużo stresu w tym miesiącu i zaczęłam bardzo intensywnie uprawiać sport również w tym miesiącu

Gość majanna123456
Ale przecież my nawet seksu nie uprawialismy. I w dodatku nie miał nigdy na dloniach plemników kiedy wkładał mi je do pochwy . Poza tym miałam dużo stresu w tym miesiącu i zaczęłam bardzo intensywnie uprawiać sport również w tym miesiącu

Gość Majanna123456
To nie ciąża . 2 testy wyszły mi negatywnie . Idę w poniedziałek do Lekarza bo nic już nie mogę jeść ..pisze to żebyśmy się tak nie przejmowały. NUDNOŚCI ,nie zawsze muszą oznaczać ciążę.