Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cyz starczyloby wam 500zl do 10 wrzesnia na 3 osoby

Polecane posty

Gość gość

tylko na samo jedzenie_

Gość gość
pewnie że tak

Gość gość
Nam nie, to jeszcze 3 tygodnie... u nas idzie średnio 500zł/tydzień. Do końca miesiąca może jakoś udałoby się wykorzystując zapasy z lodówki i zamrażalnika, ale dalej nie ma szans.

Gość gość
wpadnie mi podkoniec miesiaca 150 zl i ok.10 wrzesnia 200 aleniechce tych pieniedzy ruszac

Gość gość
jakby musiało to by starczyło trzeba tylko dobrze gospodarować

Gość gość
a co masz w domu /zamrazalce?

Gość gość
w sumie pusto.

Gość gość
Dokladnie jakby musiało to by starczylo.. Zawsze tez mozesz odwiedzić teściów/rodziców moze dadzą słoiki xD

Gość gość
U nas idzie 250 zł na tydzień więc myślę żebym jakoś dała radę

Gość gość1a
Tak. Myślę, że tak. Można wiele zrobić z niewielu, tyle, że rozsądnie. A z tym u mnie na bakier ;) jednak jakby mnie przyszpiliło to musiałabym dać radę. I tak sobie właśnie myślę, że dałoby się ;)

Gość gość
poszlam z mezmem na zakupy. wydaliosmy ok.100zł. kupilam mieso na obiady. wlasnie robie bigos, zrobilam tez golobki. na jutro zupkan kalafiorowa oraz na 2 danie golabki. na weekend bedzie.- wyszlo mi 12 sztuk golabkow. bedzie na 3 obiady. kupialm tez 1 kg schabu z koscia podzielilam wyszlo 6 duzych kotletow. na 2 obiady bedzie. wiec obiady juz na tydzien mam. corka chodzi doprzedszkola w sumie z rana nic nie je.bo ja zaprowadzam odrazu na sniadanie. ja na sniadanie jadam tylko jajka. zostanie tylko cos na kolacje. mysle ze nie wydam wiecej w tyg niz 50zl jeszcze. na pieczywo, mleko i jakies wazywa i owoce i wode.

Gość gość
up zostalo mi teraz zalewdwie 350zł.

Gość gość
Nie ma szans żeby wystarczyło 500 zł to prawie 3 tyg. U nas idzie 250-300na ttydzień a jest nas 3. W piątek robimy duże zakupy z chemia, mięsem,rybami itp i idzie ok 200 no i w tyg ok 100 na pieczywo, świeże warzywa i owoce.

Gość Eustachy209
dzisiaj w lidlu jakaś promocja wieprzowiny z szynki po 5.55 za pół kilo :P do tego makaron i jazda 3 tygodnie :P

Gość gość
zostalo mi juz tylko 350zł bo wczoraj zrobilam zakupy. do przyszlego czwartku starczy. w tyg. wydam niewiecej niz 50zł na chleb,mleko oraz warzywa i owoce. chelb kupuje 900 g stracza nam na 2 dni.wiec na samo pieczywo 10zł.12zł mleko.i zostaje 28zł na warzywa i owoce jablka sa tanie , arbuz. sliwki. ziemniaki marchewka,.

Gość gość121212
Jest lato, owoce, warzywa tanie, dasz rade. Tylko wybierz się na jakiś ryneczek, popatrz w promocjach w sklepach.