myszunia 96 0 Napisano Sierpień 22, 2014 Biore tabletki antykoncepcyjne Daylette. Okres wypadnie mi na 12 września a w tedy jadę na wakacje czy jeśli zacznę nowe opakowanie z tymi białymi tabletki a nie placebo to go nie dostanę ? Dodam że przeczytałam całą ulotkę chyba z 3 razy i nie doczytałam się tam tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2014 Lepiej rozumiesz ruchoanie jak ze zrozumieniem czytanie.Poproś mamę o radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszunia 96 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Chciałam fachowej porady a nie wymądrzania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2014 O jakim placebo piszesz??? :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszunia 96 0 Napisano Sierpień 23, 2014 placebo odatkowe tabletki które nie mają substancji antykoncepcyjnych. czyli coś w tym stylu żeby wywołać w tym czasie okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach