Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALILI2014

Plamienie po badaniu ginekologicznym

Polecane posty

Gość ALILI2014

Witam... Jestem w 4 tyg ciąży wczoraj miałam badanie ginekologiczne dziś jest lekkie plamienie, ilość krwi wręcz śladowa.. czy to normalne?? Dodam, że nie odczuwam bólu czy skurczy brzucha.. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

Gość gość
Może miałaś robioną cytologię? Albo masz nadżerkę, która mogła zostać naruszona podczas badania? Jeśli nie, dla przezorności zgloś sie do lekarza przepisze Ci coś na podtrzymanie.

Gość ALILI2014
Cytologia była wykonywana ponad tydzień temu, nadżerki nie ma. Chyba jednak zgłoszę się do lekarza. Dziękuje

Gość gość
Ja też tak miałam tylko bodajże w 7 tygodniu tylko za cholere nie mogę sobie przypomnieć co ona mi wtedy zrobiła..wiem że jak już miałam wychodzić to mi powiedziala żebym sie nie przestraszyła jak jutro lub pojutrze zaczne plamić i to tez takie i mi sie faktycznie puściło takie jasno czarwone..a potem nabawiłam sie grzybicy ale to już inna historia ..ale jestem juz po leczeniu i mam nadzieje ze juz przeszło całkowicie..;)

Gość ALILI2014
Dostałam tabletki Duphaston 3x1 mam przyjmować.. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

Gość gość
też tak miałam tyle że ja mam nadżerkę